deni.mitev
user
- 7 октомври 2014
- 1.024
- 1.027
точно , но визитките се некаде надвор хахаНе те разбрав,оваа продавница е во Скопје![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
точно , но визитките се некаде надвор хахаНе те разбрав,оваа продавница е во Скопје![]()
не е во нмк ама добро
Никогаш НМК само МК запомнете тоа
Sent from my iPad using Tapatalk
И обавезателно лајф стрим, има и провинцијалци туј!Ајде вака правиме,собиранка двата телефони на маса,жири цел ит форум ке бидеме,и да видиме,кој отвара по мазно,а кој по рапаво![]()
Прво, јас сум главен во комисијата и мене треба да ме прашуваш.Lumia 1520, доволно за во комисија да влезам?![]()
Ако се собирате ко камери што споредувавте, баскети игравте... и што уште не, може и ја ќе дојдамАјде вака правиме,собиранка двата телефони на маса,жири цел ит форум ке бидеме,и да видиме,кој отвара по мазно,а кој по рапаво![]()
1. Од каде се сликиве?
2. Од кој телефон?
![]()
така вика ова, не сум писмен за повеќе

иПхоне најак во нешто? Не бе.. Илузија е свеView: https://www.youtube.com/watch?v=By3WGOw8XUE
Mr.Mobile кажува одлични зборови, највеќе за камерата која според ривјуа и вака субјективно гледање на слики, е моментално најдобрата камера на телефон.
иПхоне најак во нешто? Не бе.. Илузија е све
1. Chicago, Lincoln Park Apple Store
2. 11 Pro Max
edit:
rezolucija ne rezolucucija haha
God damn autocorrect..
Не влијае тоа, аман веќе.Тешка мизерија е, или на камерите има 2 тона отпечатоци.
Ќе го испеглаат софтверот сега. Најдобро кажа Mr. Mobile, од предна камера како умпа лумпа беше портокалов.
Коментар @psyside ?
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден