Одлогирање од десктопот е клучниот момент. Да не го прави тоа, лесно ќе се синхронизира „празниот“ телефон со „полниот“ десктоп. Вака останува tabula rasa.Али тогаш ќе се дисконектира од андроидот (ваљда и од десктопот)... Како потоа би ги синхронизирал податоците од ПЦ на ајфонот ?
Вибер на андроид се бекапира на гугал акаунт, на драјв, тоа не е опција за апликации на иос, таму може да користат ајКлауд и ништо друго. Заради тоа и изворно од самиот креатор на апликацијата не постои опција за миграција меѓу платформи, а самиот Ракутен не нуди нивни сервис за бекапирање и ристор на податоци што ги прави доста тиња.Наједноставно за вибер е да го поврзиш со некој gmail и да направиш бекап на четовите, непосредно пред да го активираш виберот на новиот уред, од каде после тоа само ќе му речиш restore chat history, и толку.
Да, да, познати ми се овие опции, само за жал, кај мене не се на располагање.Вибер на андроид се бекапира на гугал акаунт, на драјв, тоа не е опција за апликации на иос, таму може да користат ајКлауд и ништо друго. Заради тоа и изворно од самиот креатор на апликацијата не постои опција за миграција меѓу платформи, а самиот Ракутен не нуди нивни сервис за бекапирање и ристор на податоци што ги прави доста тиња.
Не сум ималАНе сум ималА таква мака јас, еве баш и сега...
Редовно кропувам и јас сс.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ми падна в очи и мене истото, иии, ај си викам, мош е тајпо ерор?Не сум ималА
Не сум ималА
Не сум ималА
Не дека сум расист, ама мислев дека си машко. Што ти е интернет, никогаш не си сигурен со когo правиш муабет...![]()
![]()
![]()
Не сум ималА
Не сум ималА
Не сум ималА
Не дека сум расист, ама мислев дека си машко. Што ти е интернет, никогаш не си сигурен со когo правиш муабет...![]()
![]()
![]()

Не сум имала таква мака јас, еве баш и сега...
Редовно кропувам и јас сс.
![]()
За толку битни објекти само Самсунг со ГКАМ бајо мој. Телескоп гомна да јаде
Потрагично е шо е со 3х зум, ништо поќе
Затоа земај Самсунг, сликај го небото и месечината со x100 зум и уживај. Нема појако да се пофалиш на другарите со зумирана месечина

треба да научиш дека и ајфоните не се безгрешни ама изгледа нема таков збор кај епл фенбојчињата 

Лол ама се напнатреба да научиш дека и ајфоните не се безгрешни ама изгледа нема таков збор кај епл фенбојчињата
![]()
Поголема грешка од сто пати зумирана месечина дали постои? Каков болен фетиш ви наметнале бе![]()
toshex ти ли си?Имам проблем што не можам да му најдам чаре веќе 2 дена.
Зошто тошекс?
Бтњ, толку ли нема еден од многуте стручњаци на форумов...
MONITOR 32" SAMSUNG ODYSSEY G6 Curved S32BG650EU, 240Hz, 2560x1440, VA Panel, FreeSync Premium Pro, 1ms, DP, 2xHDMI, w/speakers, Black, LS32BG650EUXEN
22.620,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден