Здраво дечки да пршам нешто само ја сум у заблуда или сум забеган не знам што е работава хаахаха пред три месеци кога бев анхоч да ми склопат пц ај што ми склопија ми склопија баџет мада што како шо одбиравме од листата таму што ај одбрав конфигурацијава неќна кога зборував со еден член од форумов случајно ме потикна да си проверам шо имам уставри у компјутеров оти гледам некој имаат теми различни делови имаат во конфигурациите а различни на листот гарантен или што знам па вака сеа на листот кога одбирав во ова поле
Во делот АСТРА АМД ПРО ми е одбрана конфигурација таа што е од лева страна MB b450 AM4 со рајзен 3 2200г и 8 гига рам 2600мхз а вчера го отворив компјутеров msi ми пишува на матичната дури и во другиве опции нигде не гледам msi матична не ми е јасно воа грешка ли е или намерно ми еставена таа ? после да го најдам гарантниот лист да видам шо компоненти имам
ај кажите ми што како да правам не ми штима ова нешто или ја не ја разбирам ахах
Во делот АСТРА АМД ПРО ми е одбрана конфигурација таа што е од лева страна MB b450 AM4 со рајзен 3 2200г и 8 гига рам 2600мхз а вчера го отворив компјутеров msi ми пишува на матичната дури и во другиве опции нигде не гледам msi матична не ми е јасно воа грешка ли е или намерно ми еставена таа ? после да го најдам гарантниот лист да видам шо компоненти имам
ај кажите ми што како да правам не ми штима ова нешто или ја не ја разбирам ахах