Неодамнешна содржина од Gwynbleidd

  1. G

    СОВЕТ за купување напојување?

    Дечки давајте совет за напојување, ми треба што поскоро, имам конфигурација : CPU - i5 - 4660 GPU - GTX 580 RAM - 8 Gb Kingstone 1 plocka 1600mhz HDD - 250gb Барам напојување до кај 4-5 илјади, ако можи совет
  2. G

    СОВЕТ за купување напојување?

    Дечки давајте совет за напојување, ми треба што поскоро, имам конфигурација : CPU - i5 - 4660 GPU - GTX 580 RAM - 8 Gb Kingstone 1 plocka 1600mhz HDD - 250gb Барам напојување до кај 4-5 илјади, ако можи совет
На врв Дно