Неодамнешна содржина од cedomir

  1. C

    LG optimus L5

    Може да ми кажете ваше мислење за ЛГ оптимус Л5 некој што го има користено да ми каже дали е добар има ли проблеми со Wi-Fi и слично
На врв Дно