Smok-от или танкот? Или заедно?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Заедно братSmok-от или танкот? Или заедно?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Коо е најдобра батерија според вас ?
Вчера трчав по дожд до пошта за да не го чекам чичко поштар тек утре. Денес пак ме зезна времево и не направив саглам unboxing.
Колку да не е без ич, да се пофалам со алуминиумски држачи:
Погледнете го атачментот 56092
Вака делуваат јадно, нефункционално, ама за секое лонче има и капаче.
Погледнете го атачментот 56093
Брат јас користам Сони втц5а и пак порачих 4 батерии истиДругар ако веруваш и ја 2 недели тоа се думам![]()
Многу пристоен атомајзер со голем капацитет (5,5 мл). Ако си по директ у плуќа, 0.3 омскиот греач е фантастичен.Синото на крај. Го иам истото. Кажи ми оти не сум се заебалНе држачот, атомизерот
![]()
Многу пристоен атомајзер со голем капацитет (5,5 мл). Ако си по директ у плуќа, 0.3 омскиот греач е фантастичен.
Ако сакаш повеќе вкус и економичност, LCR греачите се "must have". Лесни за мотање, со секој греач добиваш метро кантал жица (26 AWG) и едно парче органски памук. Сосема доволно за почеток...
Главна мана - ако ти се скрши стаклото, мора да го смениш целиот горен дел (има на ФТ и ГБ), но не е скапо.
Значи, не си се заебал.![]()
Воа прв пат се дешава!
Го добив денес пакетот, внатре само примото и памукот! Кајфунот го немана фактурата стојат трите ставки, памук примо и кајфун, во пакетот го нема? Кој го џапнал? Да пишувам ли на фастек или да звонам во пошта? Или џабе е?
Следниот пат СНИМАЈ како го отвораш пакетот.Воа прв пат се дешава!
Го добив денес пакетот, внатре само примото и памукот! Кајфунот го немана фактурата стојат трите ставки, памук примо и кајфун, во пакетот го нема? Кој го џапнал? Да пишувам ли на фастек или да звонам во пошта? Или џабе е?
Пакетот бил отворан па затворан со хефталица, а не ми е наплатено царина, ниту проверка.
13Дена До МкНај Вероватно Утре во мојата Локална Пошта
![]()
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Brown Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M3
16.460,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K10 Pro/Q6/Q6 Pro/Q14 Pro/V6, Black, PR52
970,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден