Astro
sensei
- 20 јуни 2012
- 10.149
- 16.235
Не, не ме интересирапретпоставувам твоето решение е забрана за мотори?
Не, не ме интересирапретпоставувам твоето решение е забрана за мотори?
Се слагам ама во државава ништо не може да им се погоди на луѓевоФејсбук анкета не може да биде меродавна. Пријатели ми се оние со кои имам некои заеднички интереси (дали политички, културни, бизнис). Најголем дел ќе гласаат на иста страна.
Уште една работа. Секогаш противниците (на било што) се многу погласни. Поддржувачите (освен мал дел) не се заморуваат со објаснувања и анкети.
Превземено од фејсбук страната: Makedonski Avtomobilizam
И јас сакам построги контроли, ама да не ме засегаат мене.Кога немаше камери бараа построги контроли а сега со камери не им чини))
Нека има казни ама мене да не ми пишуваат. Застанав на 2 минути до банка само.И јас сакам построги контроли, ама да не ме засегаат мене.Тоа е нашиот менталитет и начин на размислување.
И пуштил 4 жмигавци и оп наеднаш невидлив еНека има казни ама мене да не ми пишуваат. Застанав на 2 минути до банка само.
Може комшијата му е стаклар.И пуштил 4 жмигавци и оп наеднаш невидлив е))))
novatv.mk
Како знаат кој ти е мобилниот за да ти пратат СМС ? Прашувам за другар што помина на жолто![]()
Како знаат кој ти е мобилниот за да ти пратат СМС ? Прашувам за другар што помина на жолто![]()
![]()
Безбеден град - патешествие ...
Игор Јуруков: Ден 1. Се движам во група од неколку возила по „Илинденска“ и сите во група намалуваме брзина поради црвено светло. Во тој момент, моторче шиба меѓу возила, и ете ти пристигнува SMS за пречекорување на брзина и казна од 15 евра(7,5). Радарот фактички ја бележи неговата брзина, додека Onovatv.mk
Пишав поназад на темата, ако поминеш на жолто сметаат исто како да си поминал на црвено и стига казна. На мајка и на другарка на колешка и стигна така.Не си ваљда сериозен со прашањево, а за жолто, нема казна, така да или прошол на црвено или неседесило, само си прајш муабети.
На која поточно? На мајка, на другарка или на колешка и стигна?На мајка и на другарка на колешка и стигна така.
Прашав бидејќи пред некој ден поминав на жолто баш кај што има камери (monkey brain moment), а не добив СМС. Значи океј сум, не ме фатилоПишав поназад на темата, ако поминеш на жолто сметаат исто како да си поминал на црвено и стига казна. На мајка и на другарка на колешка и стигна така.
Безвезе ама, тоа е.
Ако добро го разбрав, он е овој со црн квадрат. Како може да добие он казна а не и тој пред него? Нешто не штима. Второ од каде е сигурен дека така функционира системот со непрепознавање таблици па лепења казна на прва видлива таблица?![]()
Безбеден град - патешествие ...
Игор Јуруков: Ден 1. Се движам во група од неколку возила по „Илинденска“ и сите во група намалуваме брзина поради црвено светло. Во тој момент, моторче шиба меѓу возила, и ете ти пристигнува SMS за пречекорување на брзина и казна од 15 евра(7,5). Радарот фактички ја бележи неговата брзина, додека Onovatv.mk
E jeбига, ова неготински бешеНа која поточно? На мајка, на другарка или на колешка и стигна?![]()
Не штима целиот муабет, ништо чудно да е намерно напишан текстовАко добро го разбрав, он е овој со црн квадрат. Како може да добие он казна а не и тој пред него? Нешто не штима. Второ од каде е сигурен дека така функционира системот со непрепознавање таблици па лепења казна на прва видлива таблица?
Трето, ако е навистина така начинот за поднесување жалба како што го опишува, треба да се смени.
Моторот нема таблица. Ако тој вози побрзо од дозволеното како ќе биде казнет? Радарот сигурно го регистрира дека е возило кор вози побрзо но што правиме со камерата која ги чита табличките?Ако добро го разбрав, он е овој со црн квадрат. Како може да добие он казна а не и тој пред него? Нешто не штима. Второ од каде е сигурен дека така функционира системот со непрепознавање таблици па лепења казна на прва видлива таблица?
Трето, ако е навистина така начинот за поднесување жалба како што го опишува, треба да се смени.
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
CPU INTEL i7-14700 max turbo 5,4GHz, 20 CORE, 33MB s.1700 TRAY
24.570,00 ден
TOOL EXTRALINK POWERLINK Screwdriver 46 in 1 SET
1.390,00 ден
MOUSE WIRELESS USB HAMA MW-500 RECHARGE, BLUE, 173034
800,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден