www.gsd.mk
Налепници само...Тестатури со кирилични букви? Може и половни?? Anyone?![]()
Земи си било кој Micro USB кабел, не мора да е стриктно таков.Кабел за полнење на JBL Charge 3 (портокалов), пробано со ист ама за слушалки краток 15 цм. многу споро го полни...!?
тешко у МК, имаш на тему за 100че, тука за 2 неделиZdravo decki, da ne mu se naogja na nekoj vakov drzac za gpu da mi zavrsi rabota
Погледнете го атачментот 154734
Мењач од стокец.Zdravo decki, da ne mu se naogja na nekoj vakov drzac za gpu da mi zavrsi rabota
Погледнете го атачментот 154734
Brate da bese za naracuvanje nemase da pisuvam tuka, ke vidam ke pobaram ako mozam tuka ako ne ke se zemi nekoj poskap ne mi se ceka od temuтешко у МК, имаш на тему за 100че, тука за 2 недели
Која дебелина ти е иверицата?
Од фирма да порачаш, најевтини се Солопром.
Инаку, од "приватно" лице, на реклама5 имаш неколку опции. (Види и со тишлери, кои самите имаат кројачка, па ако им останало некое парче, да го дадат за поефтино)
Најефтино (колку да пројдеш до следно подобро биро), земи обичен флак 2/3mm, и прицврсти го одоздола на плочата. Ќе ја ојачаш.![]()
Дупла иверица ќе ти спојат со кант трака, јас правев позади Американ колеџ фирмата се вика Јавор комерц ептен се професионални работат преку 30 години со тоаПриметив плочата од иверица на масата ми се искривила од држачот за монитор. Ме занима кои места низ Скопје можат да направат саглам плоча од чисто дрво или подебела иверица, а да не биде изгор скапа? Оваа може да тера уште, али да не ми откаже па да имам опции.
За чисто дрво најевтино можеш да си поминеш од хубо има дел кај што имаат разни големини на плотни за маси од бука, даб(5цм) )итн само што не е завршено. Било кој што има циркулар или потопна пила може да ти го исече по димензии за 15 минути а за завршница би ти препорачал hard wax oil.Приметив плочата од иверица на масата ми се искривила од држачот за монитор. Ме занима кои места низ Скопје можат да направат саглам плоча од чисто дрво или подебела иверица, а да не биде изгор скапа? Оваа може да тера уште, али да не ми откаже па да имам опции.
Имаше во Веро. Пакувани во пластично канистерче со кукичка. Претпоставувам дека се нешто за под прозор каде што нема циркулација на воздух па се создава влага. Ако такви воопшто ти вршат работа...Некој да не налетал некаде на перли за одвлажнување од силициум диоксид (desiccant silica beads) како тие во кондури што ги ставаат? Ми треба поголема количина.
Ако не се лажам, во Хубо гледав вакви едно време, е сега тие беа за алат, не знам за која намена ти е тебе. Најдобро да тркнеш да видиш.Каде може да се најде кај нас ваква алуминимска кутија ?
Погледнете го атачментот 155318
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден