Кај мене бара верификација, но дава опција само преку телефон да ме контактираатДали некој успеа да верификува на macOS?
Не знам од каде ти е информацијава ама погоре прикачив скрин што ми вратија од Халкбанк некако огромна е разликата од сега до следен квартал… патем, не можам да испробам бидејќи сум со Visa Дебитна
- Halkbank во моментов има Apple Pay поддршка само за Mastercard World Contactless или VISA Travel кредитна картичка, за другите за брзо.
- Ако не можете да ја додадете вашата VISA картичка од НЛБ, тоа значи највеорјатно сте имале многу неуспешни обиди, за максимум 24 часа треба да се ресетира state-от па тогаш дури ќе биде успешно.
Не знам од каде ти е информацијава ама погоре прикачив скрин што ми вратија од Халкбанк некако огромна е разликата од сега до следен квартал… патем, не можам да испробам бидејќи сум со Visa Дебитна
хмм интересно. Мастеркард дебитна и кредитна обична не работат yet. Ама штом некои картици работат, можеби и деновиве да пуштат и за останатите. hopefully
- Halkbank во моментов има Apple Pay поддршка само за Mastercard World Contactless или VISA Travel кредитна картичка, за другите за брзо.
- Ако не можете да ја додадете вашата VISA картичка од НЛБ, тоа значи највеорјатно сте имале многу неуспешни обиди, за максимум 24 часа треба да се ресетира state-от па тогаш дури ќе биде успешно.
Имам и виза и мастер. На мастер покажува и има копче Show Updates и стигаат нотификации од wallet, на виза го нема копчето и нема подесувања за известувања.Дали ви ги прикажува трансакциите во Wallet? Кај мене на VISA не покажува, кај другар на Mastercard покажува.џџ
Ај проверете за Мастеркард, за Виза вака во сетингсДали ви ги прикажува трансакциите во Wallet? Кај мене на VISA не покажува, кај другар на Mastercard покажува.џџ
ИстоИмам и виза и мастер. На мастер покажува и има копче Show Updates и стигаат нотификации од wallet, на виза го нема копчето и нема подесувања за известувања.
ИстоАј проверете за Мастеркард, за Виза вака во сетингс
Оффтопик Што картичка е ова? Или е за вработени во НЛБ?
Виза дебит за вработени во банката и за физички лица кои имаат пакет за лично банкарство.Оффтопик Што картичка е ова? Или е за вработени во НЛБ?
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден