Која е процедура за подигнување на нарачка од Нексио?
Дали треба да чекаме некакво известување па да одиме да подигнеме нарачка или не е потребно ?
Кај мене стигна код на маил.Погледнете го атачментот 132034
Купониве сеуште не се испратени?
Погледнете го атачментот 132034
Купониве сеуште не се испратени?
И кај мене не е стигнат се уште.
А купоните од обнова на членство, исто не се уште процесирани ? Немам ни у панел ни на маил.Исто, на мејл немаш?
Имам само понуда за обновување на членството. Плати 1500 доби, назад 1000.Исто, на мејл немаш?
И кај мене само ова стигна.Имам само понуда за обновување на членството. Плати 1500 доби, назад 1000.
А купоните од обнова на членство, исто не се уште процесирани ? Немам ни у панел ни на маил.
Многу неконзистентни цени. Купив ранец на Блек Фрајдеј цена сабајле, сега гледам блек фрајдеј цена пониска од таа по која го платив.
Се мењаат цените на неколку саати или како функционира?
![]()
BAG HAMA GENUA BACKPACK GRAY capacity 14L (15,6" LAPTOP), 217273 ⋆ IT.mk
Напомена: Секој корисник може да нарача само по 1 парче од овој производ.it.mk
Сензорчето за температура ќе се врати со некоја овоземска цена или отидено е засекогаш?Некои производи имаат X парчиња по ептен ниска цена, па потоа некој понормален попуст.![]()
Сензорчето за температура ќе се врати со некоја овоземска цена или отидено е засекогаш?
Ako sakas da ti dadam QR code, za uteha kaj mene doma na Mi aplikacijata da gledas koja temperatura e...Сензорчето за температура ќе се врати со некоја овоземска цена или отидено е засекогаш?
Имам кај да гледам сполај ти, не ми нуди вакви глупости...Ako sakas da ti dadam QR code, za uteha kaj mene doma na Mi aplikacijata da gledas koja temperatura e...
Земав премум членство, се уште ме води со бејзик членство.Да, ако обновите членство добивате уште еден од 1к.
Не се комбинираат - може да се искористат во две засебни нарачки според условите.
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден