Колку е јако направена 3Д кутијава холограм
Стигнаa 2x MX3 кај мене, серискиот број на маусот е различен од тој на кутијата. Ми наплатија ситно за достава од каргото, им пратив слика на Џирафа преку Viber и ми кажаа дека настанало грешка и дека треба од каргото да ме побараат за да ми ги вратат парите, уште не се ѕвонеле.
шо би се рекло ако помини - помини со фората не сме знаеле, и ако им реагираш - аууу грешка беше.
Зошто е различна кутијата кај тебе? Црн е? Mac?
Де ако сакаш провери дали некаде на кутијата пишува AMZ edition
(Amazon edition)
Сега после 5 години гледам дека и кај мене се различни.Стигнаa 2x MX3 кај мене, серискиот број на маусот е различен од тој на кутијата. Ми наплатија ситно за достава од каргото, им пратив слика на Џирафа преку Viber и ми кажаа дека настанало грешка и дека треба од каргото да ме побараат за да ми ги вратат парите, уште не се ѕвонеле.
го има од страна на другите сликиФали на кутијата едно бело квадратче, сѐ друго е идентично како мојот купен од Нексио пред две години.
Погледнете го атачментот 110160
Со здравје да си ги користите.![]()
Таман си е, не ја приметив страничната, го преместиле од доле на страна.го има од страна на другите сликиTRA белата така? или кај тебе ја има и од страна и доле?
Има сива линија кај секундарниот скрол,

Исто и кај мене се јавија за уште еден MX 3.Мене денес пак ми ѕвонеа од карго, вика имате пратка од Жирафа. Ја си викам прочитале на форумов оти многу ги "фалам" па сакаат уште еден да ми дадат.
Вика дечкото зс наплата толку, викам фала ама ја си го земав пред некој ден. Се насмеа, ништо ке им го вратам рече..
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден