D
Администратор
Помина откако додадов и адреса за достава во мојот профил.
Не знам дали беше до тоа или нешто друго, ама во ред е сега. Фала
До нас беше. Sry
Помина откако додадов и адреса за достава во мојот профил.
Не знам дали беше до тоа или нешто друго, ама во ред е сега. Фала
Само да прашам... маички следуваат ли со leet попустот и ако да како ?!?![]()
Тоа ни е официјално име . Уште ли ќе се правиме неписмени и на „тошо„ ? Невкусно е мислам...Штом сте пишале со северна тука завршува приказната.... Бришете тоа под итно!
Погледнете го атачментот 106689
Јас имам 1337 членство ама не ми ги апдејтира цените. Oва е кога не сум најавен, вика цена за 1337 18.500 ден:
Погледнете го атачментот 107629
Но кога ќе се најавам стои ова:
Погледнете го атачментот 107630
Исто е и за други производи.
Готово, сега е во ред, од одма дава вака:@NecrotoX ај рефреш и на продуктна и на cart page pls?
......
Kај гледаш тракинг информации, само во тоа полето „Нарачки“, или има некое тракинг бројче? Кај мене е добра адресата ама уште ми нема ништо стигнато.Дечки како да ве контактирам за маицава, мислам дека на грешка адреса сте ја испратиле според тракинг информацииве?
Провери си мејл, мене ми имаа пратено известување дека се пратени маиците со тракинг бројче кое може да го провериш на els.mkKај гледаш тракинг информации, само во тоа полето „Нарачки“, или има некое тракинг бројче? Кај мене е добра адресата ама уште ми нема ништо стигнато.
Kај гледаш тракинг информации, само во тоа полето „Нарачки“, или има некое тракинг бројче? Кај мене е добра адресата ама уште ми нема ништо стигнато.
Да, сега сите цени се како што требаАко немаш добиено на мејл, ќе добиеш - последната тура мислам дека иде денеска.
Btw, дали ти се ОК цените сега на ИТ Маркет?
Кај мене не се ок, уште ми е некако скапичко за мој џебBtw, дали ти се ОК цените сега на ИТ Маркет?
Кај мене не се ок, уште ми е некако скапичко за мој џеб![]()
IT.mk/market е онлајн продавница за одбран хардвер и брендиран ITmkware (за почеток маици), а во иднина можеби и други производи кои сметаме дека се соодветни за нашата публика. Хардверот го бира редакцијата на IT.mk според критериуми како добри онлајн рецензии, добар сооднос на цена/перформанси и ќе целиме кон продажба на квалитетен хардвер од реномирани производители.
Како ќе функционира?
ИТ Маркетот ќе функционира како регуларна онлајн продавница…. доаѓате (онлајн, нема физичко присуство – од некоја причина имаме потреба да го кажеме ова), одбирате производ, го нарачувате онлајн во неколку едноставни чекори, го плаќате со платежна картичка и бирате како сакате да дојде во вашите раце – преку достава со брза пошта или со ваше подигање од местото кое ќе биде посочено за дадениот производ.
![]()
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
SSD M.2 256GB KINGFAST F8N NVMe , 1.988/1.522MB/, KF2321DCS25BF-256
3.370,00 ден
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Blu-Ray Disk Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
39.990,00 ден
MB AM5 X870 STEEL LEGEND ASROCK 4xDDR5 8000(OC),1xPCIe5.0x16,1xPCIe4.0x16,1xM.2 Gen5,2xM.2 Gen4,4xSATAIII,HDMI,DP
16.760,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден