Ова е тајната на мојот успех.Симни Мек инсталација од ру-тракер. Има и туторијали со инсталацијата како да направиш bootable usb.
Дечко. Послушај не и симни си спремен усб имиџ од рутракер со среден кловер и се.И тоа гледам сеа поентата е пошо треба да користи некој ZERO LIB CRC за проверка на редундантност - а у нормален виндоус моуд изгледа нешто друго прави и пука грешки.
Погледнете го атачментот 62279
Дечко. Послушај не и симни си спремен усб имиџ од рутракер со среден кловер и се.
Кревам раце. Не може ни до инстал да се стигне. Креирав УСБ и 2 саати пробувам варијации на фиксови од нет за тој некој OsxAptioFixDrv-64 efi пошо откоа ќе се крене Clover и ќе идам на boot OSX installer ми заглавуе на 3 линии текст и еден тон ++++++++++++++++++++++++++++ знакчиња, и толку... цело време истото. Нека се носи.
Сочуство. Некои конфигурации едноставно не се компатибилни.Го оставив џабе беше, и не беше проблем со биосот ова пошо следев се шо пишуваа за биос совети... не е битно значи не вреди замарањето.
Зашо да не се "замараш" ако во мојов случај целиот хакинтош е плаг енд плеј?не се замарајте со Hackintosh, јас една две години се замарав и ништо не постигнав и го баталив, си зедов и мек за меракот да ми помине...
Зашо да не се "замараш" ако во мојов случај целиот хакинтош е плаг енд плеј?
Буквално поише се замарав со виндоус 10 и иљадите срања шо требав да ги упалам и изгасам за да работи ко виндоус 7 шо си работеше.
Ни еднаш не ми замрзнал ниту закочил ниту нешо се избагирало а 2 години го фурамНе е стабилен на долг рок, се случување да го реинсталирам после некое време, рандом мрзнење итн, не е тоа тоа... Али ако си среќникот кај тебе да не прави така тогаш фурај и не се замарај![]()
Не е стабилен на долг рок, се случување да го реинсталирам после некое време, рандом мрзнење итн, не е тоа тоа... Али ако си среќникот кај тебе да не прави така тогаш фурај и не се замарај![]()
nmac.toДечки, можеби прашањево не е баш најприкладно за во оваа тема, но само да прашам кои се "најбезбедни" веб сајтови за симнување на платени софтвери на Мек?
Не сакам да закачам некој вирус.![]()