Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Глупав
    Глупав одговори на темата Т-Home оптика.
    не знаев каде за Телеком мобилна телефонија па дека помодерна тема еве тука... Толку ли не ги интересира што се случува Телеком по...
  • boksata
    boksata реагираше на мислењето на Oktar во темата Safe City - Камерите за казнување со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Истото го приметив и јас, ама не мислам дека се исклучени камерите, туки имаат некој проблем со системот за нотификации и гарант е нешто...
  • Глупав
    Глупав реагираше на мислењето на Daniel86 во темата Windows 11 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Enablement update е. Само активира опции што веќе биле интегрирани во оперативниот само биле по default исклучени. Google it, then come...
  • FikanA
    FikanA реагираше на мислењето на Oktar во темата Safe City - Камерите за казнување со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Истото го приметив и јас, ама не мислам дека се исклучени камерите, туки имаат некој проблем со системот за нотификации и гарант е нешто...
  • Oktar
    Oktar одговори на темата Safe City - Камерите за казнување.
  • JasSum
    Комбинираат снимки со аи. Веројатно склопиле видео со енвато/шатерсток/фрипик + аи. И не ми е страшно тоа што користеле аи, колку што е...
  • Necromancer
    Necromancer реагираше на мислењето на dekomote во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Gaggiamate. Китот е многу саглам. Не треба да кинеш црева и не е мн скап. Плус супер е групата, тој газдата на гаџуино малце забега и...
  • XAKEP
    XAKEP реагираше на мислењето на chroot во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    18% ДДВ на рака на каргото
  • XAKEP
    XAKEP реагираше на мислењето на Ron26 во темата Aliexpress со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    сфатив дека купониве на Али се една голема илузија. Пред два дена немаше никакви купони и не сакав да купувам. Сега сабајле искочија и...
  • Alex3
    Alex3 реагираше на мислењето на Daniel86 во темата Windows 11 со wow wow.
    Enablement update е. Само активира опции што веќе биле интегрирани во оперативниот само биле по default исклучени. Google it, then come...
  • Oktar
    Oktar одговори на темата Т-Home оптика.
    Јас имам проблем со реконектирање, порано траеше неколку секунди сега по неколку минути немам интернет.
  • Ron26
    Ron26 одговори на темата Aliexpress.
    сфатив дека купониве на Али се една голема илузија. Пред два дена немаше никакви купони и не сакав да купувам. Сега сабајле искочија и...
  • Oktar
    Oktar реагираше на мислењето на InSides во темата Ваши искуства со Сетек со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    ОТ: 1. TGS; 2. Hi-Tech.
  • InSides
    InSides одговори на темата Ваши искуства со Сетек.
    ОТ: 1. TGS; 2. Hi-Tech.
  • chroot
    chroot одговори на темата Aliexpress.
    18% ДДВ на рака на каргото

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно