Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Ragnar
    Ragnar реагираше на мислењето на road_runner во темата Достава на храна (Wolt, Корпа, КликниЈади) со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Wolt моментално газат, Корпа ако продолжат у овој стил ( последен пат коа нарачав за 3 км ми зема 160ден за достава) ќе завршат излеа ко...
  • Astro
    Astro реагираше на огласот од boyan2705 - AOC 27 G-SYNC GAMING MONITOR – 27" IPS / 144Hz со лол лол.
    ️ AOC 27” IPS GAMING MONITOR | 144Hz | 1ms ВРВЕН GAMING МОНИТОР ЗА ОДЛИЧНА НИСКА ЦЕНА! Ако бараш голем, брз и квалитетен IPS монитор...
  • И
    Избришан член 45248 одговори на темата Stremio.
    Резерот воскресна?
  • FikanA
    FikanA реагираше на огласот од boyan2705 - AOC 27 G-SYNC GAMING MONITOR – 27" IPS / 144Hz со wow wow.
    ️ AOC 27” IPS GAMING MONITOR | 144Hz | 1ms ВРВЕН GAMING МОНИТОР ЗА ОДЛИЧНА НИСКА ЦЕНА! Ако бараш голем, брз и квалитетен IPS монитор...
  • road_runner
    Wolt моментално газат, Корпа ако продолжат у овој стил ( последен пат коа нарачав за 3 км ми зема 160ден за достава) ќе завршат излеа ко...
  • FikanA
    Ти багирал СлопGPT, на сликата имаш Радеон графичка а продаваш 5060 (за некоја причина) also AMD Ryzen 9 9850X3D ?
  • Isak Keyten
    Isak Keyten одговори на темата Stremio.
    Ептен ти се брза да попуниш неколку мислења а? :)
  • NecrotoX
    Би било добро паричкава на про членовите да се тргне малце погоре и подесно, вака влегува во аватарот безвезе некако.
  • acikaaa
    acikaaa реагираше на мислењето на road_runner во темата Google Street View во Македонија? со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Интересно е да се види како е променет градот во изминативе 10тина години
  • road_runner
    road_runner одговори на темата Google Street View во Македонија?.
    Интересно е да се види како е променет градот во изминативе 10тина години
  • NecrotoX
    NecrotoX реагираше на мислењето на petkotrajko во темата Багови со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    И кај мене е такво, се спушта текстот надолу. Режија, чаре? :)
  • NecrotoX
    NecrotoX реагираше на мислењето на mviktors во темата Багови со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    По обонување на членоство - клик на корисничка сметка излегува ова:
  • Mar tiN
    Mar tiN реагираше на мислењето на road_runner во темата Temu со wow wow.
    Ми стигна пратка од тему од преку некоја вип пошта, може да кажам лошо искуство. Прво смс ми стигна дека од тој до тој датум пратката ќе...
  • Vlad944
    Vlad944 реагираше на огласот од boyan2705 - AOC 27 G-SYNC GAMING MONITOR – 27" IPS / 144Hz со лол лол.
  • road_runner
    road_runner одговори на темата Stremio.
    Имам стремио на ЛГ телевизор и скоро сите филмови/серии кои сум пробал да ги гледам ми се пуштале, инсталирав на Hisense со ист акаунт...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно