Не знам дали и понудиле замена, ќе те излажам, а и не е ЕУ држава оваХм, колку што знам, во некои (ЕУ) земји кога се прави поврат се враќа во некои локални дуќани па они препраќаат...
Не знам дали и понудиле замена, ќе те излажам, а и не е ЕУ држава оваХм, колку што знам, во некои (ЕУ) земји кога се прави поврат се враќа во некои локални дуќани па они препраќаат...
Имаш детали за процедурата за поскапи производи? Ти дадоа адреса во Кина за да го вратиш? Или?Да си се надоврзам на горното мислење. За ниски суми, не бара да се врати производот и поврат на средства се добива автоматски, тестирано лично со една глупост од 54 денари, за поскапи (во случајов со производ од 1000 денари) ми побара да го вратам назад производот, па кога ќе го добијат ќе ми биде даден поврат на средствата.
Погледнете го атачментот 143536
Фала ти! Туку ќе платат за транспортот?Ова се инструкциите што ми ги даде конкретно за 1 производ. Можно е да дава различни адреси зависно од производот.
Исто така пишуваше дека може да се прати по било кој courier по мој избор.
Погледнете го атачментот 143593
Само првото враќање е бесплатно, така ми пишуваше.Фала ти! Туку ќе платат за транспортот?
Каква е таа експресна пошта?!Се пофалил некој познајник дека за 7 дена му стигале пратки со експресна пошта . Можно е тоа - а гледам овде по месец дена чекате ... Немам порачувано воопшто, а планирам па затоа прашувам. Имаат попусти дека...
Да не ширам дезинформација , од познајник на познајник што ми пренесоа . Ќе препрашам точно да не разбрале погрешно -расипан телефон ...Каква е таа експресна пошта?!
Во Македонија е достапна достава само преку Еко Логистик а пратките стигнуваат за 13 до 16 дена.
Вчера ми стигна прва пратка од Тему , платена на 6ти Ноември, вчера ја подигнав.Се пофалил некој познајник дека за 7 дена му стигале пратки со експресна пошта . Можно е тоа - а гледам овде по месец дена чекате ... Немам порачувано воопшто, а планирам па затоа прашувам. Имаат попусти дека...
Зошто воопшто се зборува за враќање евтини предмети во Кина?Плаќајте со ПејПал за секој случај.
Ако не ти се свиѓа производот, во ред е да платиш транспорт. Ама ако е оштетен, пратено е друго или едноставно не функционира, тогаш нема зошто да е на товар на купувачот.
Кај нас уште нема такви кодовиГледам ова србиве се рекламираат некој кодови, купони, продукти за 0$, ама линкот што го ставаат води до непостоечка страница. Претпоставувам некое просторно ограничување од тему или?
Од Тему е, пробај смени регион Швајцарија и види што се има, тркало на среќа со убави попусти, некои бесплатни производи. Да се надеваме дека и кај нас ќе пуштатГледам ова србиве се рекламираат некој кодови, купони, продукти за 0$, ама линкот што го ставаат води до непостоечка страница. Претпоставувам некое просторно ограничување од тему или?
Ќе почнат.. кога ке ги грабниме со тоа дисПутето.Од Тему е, пробај смени регион Швајцарија и види што се има, тркало на среќа со убави попусти, некои бесплатни производи. Да се надеваме дека и кај нас ќе пуштат
Се надевам дека совеста ќе проработи кај народецов и нема да прави такви работиЌе почнат.. кога ке ги грабниме со тоа дисПутето.
Ако ја отвориш темата на фб за Тему и што се прашуваат и какви луѓе има , свеста е уназадена а не проработенаСе надевам дека совеста ќе проработи кај народецов и нема да прави такви работиТему за сега функционира супер за кинезаријата што ја продаваат.
NeГи изгасија тие кодовите за попуст а?
Изгасени се, пушти еден скрин од кодовите ако как тебе не се, секско се универзални
Изгасени се, пушти еден скрин од кодовите ако как тебе не се, секско се универзални
Ех статива...информативно:
пратка стигна за 11 дена.
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE FIFINE K658 DYNAMIC RGB, USB Type-C, Black
4.880,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK HEALTHY ACUPRESSION MAT BLACK 65X40
770,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден