За да продадат секако ке речат дека се добри, гарант продавачот ти има кажано дека и он дома има баш таков модел и е суперсетек ми рекоа во Полска биле склопувани и добри биле.
За да продадат секако ке речат дека се добри, гарант продавачот ти има кажано дека и он дома има баш таков модел и е суперсетек ми рекоа во Полска биле склопувани и добри биле.
Ова ми се деси во Нептун со продавачот кога земав машина за садови, гледав една Беко стварно топ машина со многу прегради како што доликува, и нормално 1 недела гледав за која да се одлучам. Влегувам во салонот кај нив и гледам неколку, застанувам до оваа што сакам да ја купам и братот одма „оваа ја имам дома, верувај подобар избор нема од оваа ти гарантирам“. До неа имаше Fuego и го прашувам „и оваа не е лоша за цената“ (малце зез), и типот: „не ти е лоша и оваа добар бренд се“.гарант продавачот ти има кажано дека и он дома има баш таков модел и е супер
Fuego имам дома телевизор, бојлер и греалка, на телевизорот се расипа екранот по 4 години и го смени татко ми лани и освен то, ништо друго нема расипано. 2000W е бојлерот, 3000W е греалката и 55W е телевизорот. Јас нема што да се плачам, бојлерот можи да се плачи, оти најмногу од сите овие 3 уреди работи, топла вода цело лето имам, за околу еден час полнење има топла вода за туширање.Ова ми се деси во Нептун со продавачот кога земав машина за садови, гледав една Беко стварно топ машина со многу прегради како што доликува, и нормално 1 недела гледав за која да се одлучам. Влегувам во салонот кај нив и гледам неколку, застанувам до оваа што сакам да ја купам и братот одма „оваа ја имам дома, верувај подобар избор нема од оваа ти гарантирам“. До неа имаше Fuego и го прашувам „и оваа не е лоша за цената“ (малце зез), и типот: „не ти е лоша и оваа добар бренд се“.
Другио продавач има Електролукс од тие во Италија што ги произведуваат, барај го него, тие модели уште посупер сеЗа да продадат секако ке речат дека се добри, гарант продавачот ти има кажано дека и он дома има баш таков модел и е супер
Ова ми се деси во Нептун со продавачот кога земав машина за садови, гледав една Беко стварно топ машина со многу прегради како што доликува, и нормално 1 недела гледав за која да се одлучам. Влегувам во салонот кај нив и гледам неколку, застанувам до оваа што сакам да ја купам и братот одма „оваа ја имам дома, верувај подобар избор нема од оваа ти гарантирам“. До неа имаше Fuego и го прашувам „и оваа не е лоша за цената“ (малце зез), и типот: „не ти е лоша и оваа добар бренд се“.
Другио продавач има Електролукс од тие во Италија што ги произведуваат, барај го него, тие модели уште посупер се![]()
Не до толку, рече склопуван у Полска, добар квалитет,сервис нивен од Скопје МојСервис и дека Electrolux им се од попродаваните брендови( и за telefunken кога прашував рекоа дека им е еден од најпродавани ). Во техномаркет продавачката малку ја преовеличи,рече дека се испод Bosch и дека сличен модел си зела за нејзе и дека е презадоволна.За да продадат секако ке речат дека се добри, гарант продавачот ти има кажано дека и он дома има баш таков модел и е супер
Кажи ми дека си бил во Техномаркет во градски стадионВо техномаркет продавачката малку ја преовеличи,рече дека се испод Bosch и дека сличен модел си зела за нејзе и дека е презадоволна.
Ја зедов LG 55 NANO 763QA од Нептун, и топ е за парите.Ајде другари некоја препорака за ТВ, 50-55 inch. Ќе се корсисти за телевизија, по некој филм, не за гејминг. Буџет околку 500 евра.
Да се надоврзам со сопствени искуства.Planned obsolescence - Wikipedia
en.wikipedia.org
За беко има секаде делови, да не речам и во трафикаЈас имам заклучено дека треба да се купи уред кој имаш достапно сервис и делови во твојот град. Беко е еден од брендовите каде што “секој“ знае да ти го поправи апаратот ако нешто му се случи. Другар имаше електролукс машина за алишта и знам од Скопје дојдоа да му ја сервисираат, и си чекаше малце. Е сега замислете кога некој бренд има помалку распространет сервис како е.
Беко е новиот Голф 4каЗа беко има секаде делови, да не речам и во трафика)))) Така кога цркна моторот од машината за перење, мајсторот ја нарача од скопје и за некој ден дојде и го монтира...
Потврдувам дека и ничим изазван, ќе части.Здраво дечки.
Дали има некој низ Скопје кој може да ми намести конектор на мрежен кабел ?
Частам кафе или чоколада.
И кој е најмал конектор што постои ?
Ми треба за во телевизорот.
jas 14g imam Quart tv na vremeto od amc go zemav a bese naj ckartna marka a eve go uste top raboti, site gi nadzivea lg i samsung imav oni za 4g riknaa
Мислењето е автоматски споено:
jas 14g imam Quart tv na vremeto od amc go zemav a bese naj ckartna marka a eve go uste top raboti, site gi nadzivea lg i samsung imav oni za 4g riknaa
Мислењето е автоматски споено:
Доколку ова значи дека е завршена работа, не читајте понатамуПотврдувам дека и ничим изазван, ќе части.
![]()
Дали има некој низ Скопје кој може да ми намести конектор на мрежен кабел ?
Частам кафе или чоколада.
И кој е најмал конектор што постои ?
Ми треба за во телевизорот.
Јас користам Тример кој крати на 0.4мм, и сум доста задоволен за таа цена е супер, е сега за бричење не би знаел, за тоа само рачно и кај бербер.Ај предлог некој за машинка, што користите вие, некоја ваква?
Погледнете го атачментот 141672
Ја земав од Нептун оваа
![]()
Крш, тоа тримерот не сака да бричи, па сега треба да ја враќам, а Браун нема кај нас нели?
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден