Ќе си почекаме уште месец дена.17 / 11 / 22
Ќе си почекаме уште месец дена.17 / 11 / 22
Значи тој ден цел ќе биде посветен на серијава, внимателно со пуканки со се.Ќе си почекаме уште месец дена.![]()
Се уште ја немам гледано цела, од една група што прочитав имаа пишано дека еп8 е плот твист и дека најверојатно ќе има сезона 2, што значи дека најверојатно завршува незавршено.Завршува како што треба или е со отворен крај па треба да се чека уште некоја сезона?
Секако дека ќе има, само подоцна.да не слушнал некој нешто?
Абе јас блуреј дискот сакав да го нарачам, затоа прашував.4K од Нетфликс за нас пиратите ...
Нарачај два, еден за мене...Абе јас блуреј дискот сакав да го нарачам, затоа прашував.![]()

Прво еден дисклејмерНе сум хејтер, ниту пак контраш по природа, ама сепак ќе дадам веројатно непопуларно мислење ко за фан на Дарк. Мене не ми се допадна. Што би рекле "тресла се гора, родио се миш".
Немам проблем со спори дејствија, имам проблем кога водат, ко во случајов, кон не баш оригинална идеја (имало и ќе има разни варијации на тема или микс од елементи) и кога тие дејствија ги носат анемични ликови со штури дијалози. Ниеден лик не ми се допадна, не се поврзав со никој и дали ќе умре или преживее некој од нив, не ме натераа да ми биде гајле. Краткиот вовед на нивните позадински приказни не придонесоа за ништо во раскажувањето на една приказна, ниту пак во градењето на ликот, според мене.
Самата приказна е... е посебна приказнаНе можам да навлегувам без спојлери. Но во секој случај не ми претставуваше некое посебно возбудливо изненадување во ниту еден момент. Дури ни демек главниот пресврт нешто не ме помести од место, а ја спремна со кацига мозокот да не ми се разнесе
По мене The Leftovers ми беше поголема мистерија од оваа, со повеќе суштина и повеќе длабочина. Не дека се споредливи двете, чисто за baseline ја уфрлам
Сите вие што сте уживале или ќе уживате, драго ми е за вас, навистина. Но јас не сум во исчекување на втора сезона.
Одлична, исто и од мене препорака.Према истинитој (ongoing) причи.
Тука станува збор за едно ѓубре од преваранткиња, Ана Сорокин, која се "инфилтрира" во високите кругови на New York и, со опроштење на софра, им *ба мајката од мамење.
![]()
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro LN A-RGB PWM-PST 450-2000 RPM, BLACK ACFAN00344A
1.100,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
Бесплатна достава
VGA PNY RTX 5080 TRIPLE FAN 16GB GDDR7, HDMI ,3xDP, VCG508016TFXPB1
89.450,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден