Од каде зеде IPTV листа?30 евра некаде Tiwimate и уште толку иптв-то
Од каде зеде IPTV листа?30 евра некаде Tiwimate и уште толку иптв-то
Од каде зеде IPTV листа?
A која од овие ја имаш земено и дали имаат тест да се испроба?![]()
OTT Vendor - Leading IPTV Solutions
Explore the best in class IPTV solutions with OTT Vendor. Become a vendor and maximize your earnings. Live, Movies, and series, Start your online business nowottvendor.tv
Ne praviПрави бафер навечер?
Втор пат го купувам и ок е.Ne go biva nema selekcija na drzavi.
Za lg najdov tvmate pro i isto e kako tvmate za android.
13 dolari za 1tv dozivotno.
Ip tv staviv od
![]()
IPTV M3u Strong 8K subscription 4K Live for iptv smarters pro all devices Best iptv server with reseller panel xxx - Getvbuy
10000+ channels. All devices support. 24 hours Free Test, Contact seller to get. All in Crystal-Clear 4K Quality. Free VOD. With XXX, Can be disabled if you don't want. Contact us via Email for payment options, faster replies, and more discounts. Email : [email protected]. Whatsapp:+85260154574getvbuy.com
Mozam da kazam deka e eden od najdobrite ip tv sto sum gi koristel i OK so cena.
38.80 dolari
Pozz
Погледнете го атачментот 156345
Со целата ситуација со поскапувањето на рам меморијата, не ми се тактизираше премногу и на крајот го купив. 6500 денари во тотал од алиекспрес. Одличен
Најмногу заради тоа од ноември годинава Амазон активно забранува пиратски апликации и генерално го затвораат нивниот еко-систем. Дополнително, ugoos-от има подобар процесор, двојно повеќе ром и рам меморија, 3 usb 3.0 порти... а и софтверската поддршка им е одлична.Со здравје да го користиш, ама зошто не зема Fire TV Cube 3rd Gen, уредот е предобар, а е иста ценa? Side-load работи + еден куп други бенефиции како алекса, DV, докажан софтвер итн. Јас преминав од Xiaomi box s 2nd gen на него и сум презадоволен.
Пушти линк од ugoos-от да не земам фејк некој...Најмногу заради тоа од ноември годинава Амазон активно забранува пиратски апликации и генерално го затвораат нивниот еко-систем. Дополнително, ugoos-от има подобар процесор, двојно повеќе ром и рам меморија, 3 usb 3.0 порти... а и софтверската поддршка им е одлична.
Немам екран со Dolby Vision инаку ќе го земев Ugoos SK4 (нешто послаб и поефтин)
Мислам дека не постојат шејкови.Пушти линк од ugoos-от да не земам фејк некој...
Најмногу заради тоа од ноември годинава Амазон активно забранува пиратски апликации и генерално го затвораат нивниот еко-систем. Дополнително, ugoos-от има подобар процесор, двојно повеќе ром и рам меморија, 3 usb 3.0 порти... а и софтверската поддршка им е одлична.
Немам екран со Dolby Vision инаку ќе го земев Ugoos SK4 (нешто послаб и поефтин)
Последниот официјален став на Амазон што го видов е дека ќе ги блокираат сите пиратски апликации на сите уреди во наредните недели/месеци и тоа беше пресудно за мене.Незнам, јас користам и Stremio, kodi, Tivimate итн, нема никаква забрана? А тоа со новиот OS се пишманија, овие уреди остануваат на андроид. идните можеби ќе бидат на некој нивен ОС.
Зборот ми беше процесорот Pop1-G е доста појака машина од S905.
Јас лично имам DV тв и ова го зборам не за друго него стварно уредот го бива. Мене освен Mi Box S2 ми го замени и Raspberry Pi 4 (4GB) со Libreelec што сериозно мислев дека е незаменлив. Ама еве лета.
Вчера земав 24 ч тест од тој продукт. Кога го прашав зошто неможе да се спушти м3у то ми рече таков е тој продукт. Феноменална листа и брза ама тоа што неможе да се едитира самата листа ептен расипува работа.Втор пат го купувам и ок е.
Едина работа што не успевам е да го симнам m3u фајлот и да си го едитирам (намалам канали) - кога ќе ја ставам адресата не ми пуни ништо ниту ми дава да го симнам m3u-то.
Помош?
Имаш на Алибаба, од таму ги купуваат и ги препродаваат.Мене сѐ ова ми е шпанско село и мислам дека и претходно имам прашувано, ама ми се нема разјаснето.
Неколку денови имам андроид тв и сега ве замолувам - некој да ми пише да ме насочи кој е најдобар начин да имам iptv т.е. дали да платам од оние шо нудат по фб (моментално тестирам едно супер е) или има некој друг начин?
Ве молам помош!
Доста веќе со твојот усран сајт, аман веќе.proskytv.net е добар и стабилен има се и сешто.
Iptv.community (мора да платиш со крипто) или Nord IPTV.Де бе, никој не ми помогна, не ме упати...
iptvmakedonija.com
Едитирај си ја користејки го софтверот на кој што ја вчитуваш листатата, на пример Tivimate дозволува да си едитирааш канали по свој избор, се разбира во премум верзијата. Инаку имаш бафер на листава? Менува брзо канали без чекање и слично? @smole ти мислам дека ја користиш листава подолго време?Вчера земав 24 ч тест од тој продукт. Кога го прашав зошто неможе да се спушти м3у то ми рече таков е тој продукт. Феноменална листа и брза ама тоа што неможе да се едитира самата листа ептен расипува работа.
Инаку од овој продавач имам земено и livego листа која може да се едитира ама не е ист квалитет.
Стварно некој да пише ова вреди или не? Има негде да се земе тест и да се види листа што канали има?Дали некој имал искуство со овие и дали вредат за парите:
![]()
Пакети и Планови - IPTV Makedonija
Избери го најсоодветниот IPTV план за тебе и твоето семејство. Без договори, без скриени трошоци – само неограничена забава, илјадници ТВ канали и стотициiptvmakedonija.com
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
SSD M.2 512GB PHISON P0327 NVMe Gen4 x4 P03270512N 2230
7.050,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, White, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001531
6.610,00 ден
EXTRALINK BICYCLE SPEED METER COMPUTER SB-318
480,00 ден
RAM SO DIMM DDR4 8GB 3200MHz TEAM GROUP TED48G3200C22-SBK BULK
3.500,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден