Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Препорачајте IPTV

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.147
3.019
Од истражувањето што јас го направив , од 2 до 4 американски долари за еден месец претплата е некоја разумна сума за IPTV. Има попремиум услуги кои вредат, но 90%+ проценти од преплатите се истите овие ефтини претплати со додадени маржи на препродавачите.

IPTV претплата
Јас пробно купив 8k Strong IPTV за еден месец од G2G тачка com. За 150 денари месечно е премија. Мене не ми треба ништо повеќе. Најдобро земете си тест и пресудете сами. Trex и Dream 4K важат како подобри сервери, ако сакате и нив да ги пробате

IPTV Уред
Ептен сакав да го купам UGOOS AM9 кој сега е 125 долари со купони на Алиекспрес, ама сепак се решив да ја почекам ПРО верзијата. Како и да е, топла препорака ако ви треба андроид бокс за IPTV, Stremio, Kodi...

UGOOS AM9 е 64-bit, AI upscaling (не е гимик), супер брз и ефикасен процесор, докажан производител со редовни апдејти, ги има сите можни кодеци, метално куќиште, 3 усб 3.0 порти...
Потенцијална маана е што овој модел нема Dolby Vision и што нема да можете да гледате Netflix, Hulu и слични на 4к резолуција, ама за пирати тоа не преставува проблем.

smole

poweruser
18 април 2007
3.898
4.579
Ne go biva nema selekcija na drzavi.
Za lg najdov tvmate pro i isto e kako tvmate za android.
13 dolari za 1tv dozivotno.
Ip tv staviv od

Mozam da kazam deka e eden od najdobrite ip tv sto sum gi koristel i OK so cena.
38.80 dolari

Pozz
Втор пат го купувам и ок е.

Едина работа што не успевам е да го симнам m3u фајлот и да си го едитирам (намалам канали) - кога ќе ја ставам адресата не ми пуни ништо ниту ми дава да го симнам m3u-то.

Помош?

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.147
3.019
1000006442.jpg

Со целата ситуација со поскапувањето на рам меморијата, не ми се тактизираше премногу и на крајот го купив. 6500 денари во тотал од алиекспрес. Одличен

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com
Погледнете го атачментот 156345

Со целата ситуација со поскапувањето на рам меморијата, не ми се тактизираше премногу и на крајот го купив. 6500 денари во тотал од алиекспрес. Одличен

Со здравје да го користиш, ама зошто не зема Fire TV Cube 3rd Gen, уредот е предобар, а е иста ценa? Side-load работи + еден куп други бенефиции како алекса, DV, докажан софтвер итн. Јас преминав од Xiaomi box s 2nd gen на него и сум презадоволен.

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.147
3.019
Со здравје да го користиш, ама зошто не зема Fire TV Cube 3rd Gen, уредот е предобар, а е иста ценa? Side-load работи + еден куп други бенефиции како алекса, DV, докажан софтвер итн. Јас преминав од Xiaomi box s 2nd gen на него и сум презадоволен.
Најмногу заради тоа од ноември годинава Амазон активно забранува пиратски апликации и генерално го затвораат нивниот еко-систем. Дополнително, ugoos-от има подобар процесор, двојно повеќе ром и рам меморија, 3 usb 3.0 порти... а и софтверската поддршка им е одлична.

Немам екран со Dolby Vision инаку ќе го земев Ugoos SK4 (нешто послаб и поефтин)

Chiller

user
8 март 2012
1.541
1.139
Скопје Аеродром
Најмногу заради тоа од ноември годинава Амазон активно забранува пиратски апликации и генерално го затвораат нивниот еко-систем. Дополнително, ugoos-от има подобар процесор, двојно повеќе ром и рам меморија, 3 usb 3.0 порти... а и софтверската поддршка им е одлична.

Немам екран со Dolby Vision инаку ќе го земев Ugoos SK4 (нешто послаб и поефтин)
Пушти линк од ugoos-от да не земам фејк некој...

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.388
12.327
Скопје
androgaming.com

Незнам, јас користам и Stremio, kodi, Tivimate итн, нема никаква забрана? А тоа со новиот OS се пишманија, овие уреди остануваат на андроид. идните можеби ќе бидат на некој нивен ОС.

Зборот ми беше процесорот Pop1-G е доста појака машина од S905.

Јас лично имам DV тв и ова го зборам не за друго него стварно уредот го бива. Мене освен Mi Box S2 ми го замени и Raspberry Pi 4 (4GB) со Libreelec што сериозно мислев дека е незаменлив. Ама еве лета.

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.147
3.019
Незнам, јас користам и Stremio, kodi, Tivimate итн, нема никаква забрана? А тоа со новиот OS се пишманија, овие уреди остануваат на андроид. идните можеби ќе бидат на некој нивен ОС.

Зборот ми беше процесорот Pop1-G е доста појака машина од S905.

Јас лично имам DV тв и ова го зборам не за друго него стварно уредот го бива. Мене освен Mi Box S2 ми го замени и Raspberry Pi 4 (4GB) со Libreelec што сериозно мислев дека е незаменлив. Ама еве лета.
Последниот официјален став на Амазон што го видов е дека ќе ги блокираат сите пиратски апликации на сите уреди во наредните недели/месеци и тоа беше пресудно за мене.

Процесорот е навистина побрз.

Вистината е дека има десетина бокса (Nvidia Shield Pro, Onn 4k pro, неколку Амазон уреди, 2-3 MeCool, Formuler 11/12, Xiaomi mi box 2/3 gen, неколку Ugoos уреди, Thomson 270, orange 5 plus, BuzzTv power station 6 ...)
што се многу добри и одлични и прашање е на цена, перформанси, преференца и намена.

Julian

lurker
20 август 2016
519
352
Втор пат го купувам и ок е.

Едина работа што не успевам е да го симнам m3u фајлот и да си го едитирам (намалам канали) - кога ќе ја ставам адресата не ми пуни ништо ниту ми дава да го симнам m3u-то.

Помош?
Вчера земав 24 ч тест од тој продукт. Кога го прашав зошто неможе да се спушти м3у то ми рече таков е тој продукт. Феноменална листа и брза ама тоа што неможе да се едитира самата листа ептен расипува работа.
Инаку од овој продавач имам земено и livego листа која може да се едитира ама не е ист квалитет.

almostanangwl

read-only
13 август 2012
45
10
Мене сѐ ова ми е шпанско село и мислам дека и претходно имам прашувано, ама ми се нема разјаснето.
Неколку денови имам андроид тв и сега ве замолувам - некој да ми пише да ме насочи кој е најдобар начин да имам iptv т.е. дали да платам од оние шо нудат по фб (моментално тестирам едно супер е) или има некој друг начин?
Ве молам помош!

Chiller

user
8 март 2012
1.541
1.139
Скопје Аеродром
Мене сѐ ова ми е шпанско село и мислам дека и претходно имам прашувано, ама ми се нема разјаснето.
Неколку денови имам андроид тв и сега ве замолувам - некој да ми пише да ме насочи кој е најдобар начин да имам iptv т.е. дали да платам од оние шо нудат по фб (моментално тестирам едно супер е) или има некој друг начин?
Ве молам помош!
Имаш на Алибаба, од таму ги купуваат и ги препродаваат.

Fredy

Ербап
12 октомври 2014
1.223
3.270
Skopje
Fredy's setup  
Processor & Cooler
AMD 7800x3d/Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte B850 DDR 5
Storage
970 evo plus 500gb + Kingston A2000 NvMe 1Tb + SSD Samsung 850 pro 256gb
PSU
EVGA SuperNova 750 G3
RAM
2x16GB DDR5 Kingston Fury Beast @6000Mhz
Video card
Gigabyte 5070ti windforce
Case
Thermaltake View 380 TG rgb black
Mouse
Logitech G502 X Lightspeed wireless
Keyboard
G.Skill Ripjaws KM780 RGB cherry mx brown
Audio
Sennheiser HD 518 + Kurzweil KS40A
Monitor
Asus RoG PG279Q 1440p 165Hz IPS + MSI Mag 273QP OLED 1440p 240hz
OS
Windows 11 Pro
Дајте линк од поуздан продавач на ип тв,приоритет ми е спорт и дата бази со филмови/серии со српски/хрватски/македонски превод.
Тnx.
пс.Би било убаво да има тест период.

Chiller

user
8 март 2012
1.541
1.139
Скопје Аеродром

Audiofil

user
28 октомври 2007
1.154
556
Дали некој имал искуство со овие и дали вредат за парите:

DrMTR

senior
27 март 2014
7.918
8.409
Вчера земав 24 ч тест од тој продукт. Кога го прашав зошто неможе да се спушти м3у то ми рече таков е тој продукт. Феноменална листа и брза ама тоа што неможе да се едитира самата листа ептен расипува работа.
Инаку од овој продавач имам земено и livego листа која може да се едитира ама не е ист квалитет.
Едитирај си ја користејки го софтверот на кој што ја вчитуваш листатата, на пример Tivimate дозволува да си едитирааш канали по свој избор, се разбира во премум верзијата. Инаку имаш бафер на листава? Менува брзо канали без чекање и слично? @smole ти мислам дека ја користиш листава подолго време?

Последна промена:

M@RKO

user
3 јуни 2009
1.480
551
Дали некој имал искуство со овие и дали вредат за парите:
Стварно некој да пише ова вреди или не? Има негде да се земе тест и да се види листа што канали има?

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно