Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Предлог earphones

NiceNaumoski

hello world
16 октомври 2014
129
38
А кои од моделиве на AlieExpress се оригинал? Гледам од доста продавачи и сите имаат разлика во цената од 1.5 до 2 долари...

Андреј

hello world
4 септември 2012
184
470
Варшава, Полска
discord.gg
А кои од моделиве на AlieExpress се оригинал? Гледам од доста продавачи и сите имаат разлика во цената од 1.5 до 2 долари...

Лотарија е да најдеш добар модел, не поради фејкови, туку и поради квалитетот во производство кој варира. Не би се замарал со овие слушалки, но ако ти се погодат супер.

NiceNaumoski

hello world
16 октомври 2014
129
38
Купив жичани Sony МDR-E9LP кога прашував лани,но се скинаа,па барам нови,по ист критериум до 25 долари и не ми значи дали се bluetooth или wired...најмногу ми се бендисуваат Earbuds на Xiaomi,дали за исти пари има подобри алтернативи од нив?

Viziano

read-only
9 јули 2014
31
25
Купив жичани Sony МDR-E9LP кога прашував лани,но се скинаа,па барам нови,по ист критериум до 25 долари и не ми значи дали се bluetooth или wired...најмногу ми се бендисуваат Earbuds на Xiaomi,дали за исти пари има подобри алтернативи од нив?
Можда
US $14.87 56% OFF|KZ ZSN Pro Metal Earphones 1BA+1DD Hybrid technology HIFI Bass Earbuds In Ear Monitor Headphones Sport Noise Cancelling Headset|Phone Earphones & Headphones| - AliExpress ?

WeiWuWei

hello world
17 јануари 2020
286
171
Еве QCY T5 ама bluetooth се US $19.5 51% OFF|QCY T5 Wireless Bluetooth Headphones V5.0 Touch Control Earphones Stereo HD talking with 380mAh battery|Bluetooth Earphones & Headphones| - AliExpress или почекај малку и земи си новата верзија QCY T5s
Си имаат маани ама добар избор се, погледни искуства низ форумот

NiceNaumoski

hello world
16 октомври 2014
129
38
А и ако нарачам сега,кога стасуваат кај и дали воопшто стасуваат пратки?

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно