petkotrajko
poweruser
- 16 јуни 2017
- 2.593
- 3.064
Имаше 'ногу убаа зделка, попус голем.Зошто порачуваа сите од Кинa ако носат овие?
Испратено од телефоно
Имаше 'ногу убаа зделка, попус голем.Зошто порачуваа сите од Кинa ако носат овие?
43к е тука 25к беше на али.Зошто порачуваа сите од Кинa ако носат овие?
Мене ми стигна, види погоре.Ви стигнаа на сите телфоните што ги порачавте(од Алиекспрес)?Какви ви се впечатоците?
Mi stigna i mene, sepak crn iako im prifativ belВи стигнаа на сите телфоните што ги порачавте(од Алиекспрес)?Какви ви се впечатоците?
OxygenOS е мојот и да е colorOS се става OxygenOSСо кој ROM е од али? Со кој ROM се овие од Ледиком?
Zavisi od koj seller.Со кој ROM е од али? Со кој ROM се овие од Ледиком?
Пишуваше на продукт страната пред да порачувате која верзија е?Zavisi od koj seller.
Nashite se cph2581 global, ima selleri shto go stavaat cph2573 indian.
Vo mobilarive nashi indiski rom ima ako ne se lazham.
Зошто ризик за горење на матична ? Ретко ретко се дешава Онеплус да има проблем со матичните...Ако камера не ти е важна и си ок со ризик за горење на матична ок си е
Зошто ризик за горење на матична ? Ретко ретко се дешава Онеплус да има проблем со матичните...
По мое тука е проблемот
1. камерата да, зависи дали ти е важно тоа или не
2. дали цената е доволно ниска да некој се одлучи за ОП13 место за С23/24 ултра половен.
Иако јас лично би сакал, мислам дека нема масовно сеуште да се користат овој тип на батерии. Honor ги користи веќе 3та генерација па никој од големите играчи не гледам да направи промена, а ни да се зборува масовно за нив. Се додека телефон држи барем еден цел ден батерија, све натаму е излишно за 99% од корисниците бидејќи секако ќе го наполнат дома вечер...и затоа нема потреба од ставање делови што ќе ја кренат цената за производство на уредите.Најдоброто нешто е батеријата. Ваков скок сме немале во последни 5-6 години. Процесор, рам, екран, камери, се тоа некако го достигнува зенитот, а батеријата каскаше позади.
Онеплус е дефинитивно телефон за 2 дена користење, и очекувам годинава и другите да го следат овој тренд.
И со таква батерија цената е сепак пониска од премиум брендовите, така што... Вака само си даваат уште една причина плус за да ги одбериш БЕЗ да плаќаш повисока цена. Ќе речи купувач види го OP13 во сѐ е појак, а сепак поефтин.Иако јас лично би сакал, мислам дека нема масовно сеуште да се користат овој тип на батерии. Honor ги користи веќе 3та генерација па никој од големите играчи не гледам да направи промена, а ни да се зборува масовно за нив. Се додека телефон држи барем еден цел ден батерија, све натаму е излишно за 99% од корисниците бидејќи секако ќе го наполнат дома вечер...и затоа нема потреба од ставање делови што ќе ја кренат цената за производство на уредите.
Не го спорам тоа, телефонот си е топ. Уште да се продаваше во Македонија...И со таква батерија цената е сепак пониска од премиум брендовите, така што... Вака само си даваат уште една причина плус за да ги одбериш БЕЗ да плаќаш повисока цена. Ќе речи купувач види го OP13 во сѐ е појак, а сепак поефтин.
Ќе се продаваат индијски модели по Мобеликс и слични ним.Не го спорам тоа, телефонот си е топ. Уште да се продаваше во Македонија...
што имаш користено пред 12ката?Има некој од екипата што земавме OP12 за 450-500usd лани пролетта? Како сте задоволни?
За мене ова е најдобриот телефон што го имам користено, не само заради цената што е грабеж туку генерално. OOS 15 е совршен.
Nokia 3310 нема на листата. Opinion irrelevant.Еве листа, ова се телефони што сум ги користел минимум месец-два. Покрај ова, скоро сите скорешни премиум модели ми поминале низ рака, и OP12 што го имам моментално ми е врв. Земи во предвид дека камерата не ми е во топ 3 најбитни карактеристики на телефон.
Погледнете го атачментот 146159
како споредба на С22 Ултра со ОП12ката?Еве листа, ова се телефони што сум ги користел минимум месец-два. Покрај ова, скоро сите скорешни премиум модели ми поминале низ рака, и OP12 што го имам моментално ми е врв. Земи во предвид дека камерата не ми е во топ 3 најбитни карактеристики на телефон.
Погледнете го атачментот 146159