Enquito
poweruser
- 8 август 2017
- 2.613
- 1.775
Да ама секој месец нов акаунт не најдов начин да си се само продолжува истиот акаунт, месец за месец.За сега HBO понудата им е супер, со А1 сеф, имаш секој месец бесплатен HBO..
Да ама секој месец нов акаунт не најдов начин да си се само продолжува истиот акаунт, месец за месец.За сега HBO понудата им е супер, со А1 сеф, имаш секој месец бесплатен HBO..
Јас го продолжувам истиот, дава код и го внесувам додека сум логиран на мојот.Да ама секој месец нов акаунт не најдов начин да си се само продолжува истиот акаунт, месец за месец.
Кога го внесеш кодот и ти бара email , пиши си ја старата email адресаДа ама секој месец нов акаунт не најдов начин да си се само продолжува истиот акаунт, месец за месец.
Сега за сега се тера по старо.
Делам јас со уште еден и кај него имаше деновиве нешто слично и му бараше некој код кај мене на смс на телефон да стигне. Кога го напиша кодот се си беше во ред. Еве денес во село цел ден си гледам нетфликс на тв таму
И кај мене исто, ми стигна меил да потврдам член на household, после што другарот гледаше без проблем. Ќе видеме за другите 2ца како ќе биде..
![]()
Netflix: number of subscribers worldwide 2025| Statista
Netflix's global subscriber base has reached an impressive milestone, surpassing *** million paid subscribers worldwide in the fourth quarter of 2025.www.statista.com
А сега?Mi se nema pojaveno nisto kaj mene, a imam koristenje vo MKD na 3 mesta i USA na 1. Ostanuva da vidime....
Seuste funkcionira ok. Moram da naglasam deka akauntot za prv pat go otvoriv dodeka bev vo tajland i seuste mi naplaka vo THB. Moze zatoa se grebam seusteА сега?Денес официјално нè сецнаа со телевизорите, нема опција I'm traveling, него само Update household.
Како е искуството кај остали гребатори?
Одамна е кај мене Update household, досеа сум немал никаков проблем, делам само со уште еден корисник јас.А сега?Денес официјално нè сецнаа со телевизорите, нема опција I'm traveling, него само Update household.
Како е искуството кај остали гребатори?
Update household ко ќе бара и нема гајле. Вака е со месеци, особено ако е на различни мрежи А1,Телеком итн. На ист провајдер не бара.
Сакам и јас, пишете ппБарам да делам Нетфликс со некој, еден акоунт ми треба, значи на 4 да делам, ако има некој нека ми пише
Update household ко ќе бара и нема гајле. Вака е со месеци, особено ако е на различни мрежи А1,Телеком итн. На ист провајдер не бара.
Вчера прв пат ми се појави со другариве и тоа на ист провајдер.
Ако треба апдејт хаусхолд на секое, пак значи дека во исто време може само една домашна мрежа, што е непрактично замарање.
На андроид телефон го имам пробано преку бровсер и работи(Firefox + uBlock Origin адон/екстензија), така да ако ти е со андроид твто не би требало да има проблем. За тизен и вебос којзнае.Треба да го пробам чудово на ТВ дали работи![]()
Eдниот е WebOS другиот е VIDAA. Ќе пробам вечер.На андроид телефон го имам пробано преку бровсер и работи(Firefox + uBlock Origin адон/екстензија), така да ако ти е со андроид твто не би требало да има проблем. За тизен и вебос којзнае.
Екстра, кај да ти пратам број на сметка? Или со ракија ќе компензираш пошто од тој крај си?^ Пробано на WebOS 4K LG TV. Малку е споро кога бираш филмови бидејќи на homepage листа еден тон, ама плеерот и сето останато нема мака. Единствено нема опција да одбериш резолуција ама пуштив 3 - 4 серии и секогаш ги тераше на највисоко.
Не не, зборам за fmoviesz.Екстра, кај да ти пратам број на сметка? Или со ракија ќе компензираш пошто од тој крај си?![]()
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, Black, CC-9011344-WW
6.130,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден