Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Мтел Македонија

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
Не ми стигаат СМС-и за Вибер, за OneID, за Payoneer. Не се активира FaceTime и iMessage! Пишуваш мејл - никој не те есапи! Вртиш на телефон - не ни врти! УЖАС!!! Дебакл!

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Не ми стигаат СМС-и за Вибер, за OneID, за Payoneer. Не се активира FaceTime и iMessage! Пишуваш мејл - никој не те есапи! Вртиш на телефон - не ни врти! УЖАС!!! Дебакл!
073800010 povejke od 1 nedela ne im raboti(kako mtel zona e) koga kako na toj 15010 isto kako ke saka ama na ovoj fix, zboni i krevaat sekogas probaj si ja srejkata, jas posledno probuvav so google meet,ne stasuva sms za verifikacija, a ostanatite servisi se odamna verivicirani so brojceto....
eve ti br.
+389 2 315 0099

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.233
5.546
Скопје
Бројчево требаше да е активно до мај 2025, ама сеуште е активно. Бев до некој пулт да прашам статус, ми вика гледам само до следен месец и активен ви е, тоа беше пред два месеци, сеуште функционира. До кога ќе трае гратис користење не знам, ама благодарен сум секако :)

1756803374648.png

kirev

senior
31 мај 2010
9.037
7.708
Бројчево требаше да е активно до мај 2025, ама сеуште е активно. Бев до некој пулт да прашам статус, ми вика гледам само до следен месец и активен ви е, тоа беше пред два месеци, сеуште функционира. До кога ќе трае гратис користење не знам, ама благодарен сум секако :)

Погледнете го атачментот 153426
И кај мене на еден од броевите. А не кажуваат во во Сити Мол кој плаќа. Кога ќе дојде сѐ одеднаш … Ваљда кога ќе завршат протестите во Србија хахахаха

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.233
5.546
Скопје
И кај мене на еден од броевите. А не кажуваат во во Сити Мол кој плаќа. Кога ќе дојде сѐ одеднаш … Ваљда кога ќе завршат протестите во Србија хахахаха
Чудно ми е тоа што на нивниот штанд они немаат увид. Ми вика само гледам дека ти е активен до 10ти на пример следниот месец. Ја прашувам ама добро до кој месец ќе биде така. Ми вика не знам, не дава инфо, портиран е од Лајка и само тоа го гледам. И еве така тера. Не би требало да плаќам(е), немам договор, припејд е со ограничен период.

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073

Погледнете го атачментот 153426
Teraj si,ne se buni.......

kirev

senior
31 мај 2010
9.037
7.708
Чудно ми е тоа што на нивниот штанд они немаат увид. Ми вика само гледам дека ти е активен до 10ти на пример следниот месец. Ја прашувам ама добро до кој месец ќе биде така. Ми вика не знам, не дава инфо, портиран е од Лајка и само тоа го гледам. И еве така тера. Не би требало да плаќам(е), немам договор, припејд е со ограничен период.
Бројот ми е портиран... Ама па за тие пари ;)

zlristovski

read-only
15 март 2024
19
15
Дали некој користел роаминг на МТЕЛ во Грција, дали сте примиле повици без никаков проблем? Не мислам за број од Лајка, туку дирек нов број на припејд купен од МТЕЛ.

godovic

hello world
5 септември 2007
339
392
Скопје
Дали е надминат проблемот со СМС? Денес сакав да активирам Телеграм - јок. Како е со другите онлине сервиси и one time password - code :(

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
Кои сакаш - ете ти пишав јас на кои мислам, ама ако сакаш и сите други оператори кај нас.

mak

hello world
15 април 2009
126
62
Дали веќе постоечките пакети интернет работат и во Албанија и Босна, како дел од Западен Балкан? Ако да, дали треба нешто дополнително да се подеси?

kirev

senior
31 мај 2010
9.037
7.708
За припејд? Не. И нема некаков пакет за да се вклучи за Западен Балкан AFAIK Moже со овој пакет ама не е исто Роаминг припејд | Добредојдовте на mtel.mk
За постпејд изгледа има, ама после моето катастрофално искуство со постпејд МТЕЛ (побарај во темава), не мрдам од припејд :)

18 септември 2020
927
869
Македонија
Да понудат требаше 100 GB во М и во последната тарифа неограничен мобилен интернет, заврши времето ко имавме тарифи од 1000 денари нагоре со помалку од 150GB.

Software

lurker
15 август 2007
591
357
дали некој со М тел бројче успеал да креира paypal профил. Пробав но не ми стига смс код за потврда на мобилен број. Им се јавив во М тел на техничка поддршка 2 пати и ми викаат работиме на решавање на проблемот. До сега кодови ми стигале од сите страни кај што ми требало дури и од TaoBao

TATA_MATA

poweruser
25 март 2013
2.147
3.019
дали некој со М тел бројче успеал да креира paypal профил. Пробав но не ми стига смс код за потврда на мобилен број. Им се јавив во М тел на техничка поддршка 2 пати и ми викаат работиме на решавање на проблемот. До сега кодови ми стигале од сите страни кај што ми требало дури и од TaoBao
Исто имам проблем со СМС за Пејпал и истотака два пати ги имам контактирано. Се уште нема решение.

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно