било кој UK to EU адаптер ке врши работа. Јас имав ваков.Се подновив со нов С9 од Ледиком,меѓутоа бидејќи полначот не е за наш пазар па барам совет за адаптер.. барам нешто квалитетно за да немам понатамошни проблеми...
Немаат никаков проблем? што се однесува до волтажа и слично ? нема да има разлика бидејќи иде преку адаптер?било кој UK to EU адаптер ке врши работа. Јас имав ваков.
MULTI-PLUG EUROPEAN ADAPTOR - Lee's Electronic
добро си работеше.
Не нема никаков проблем. Нема да има разлика пошо и тој адаптер е 100-240V 50-60Hz. Адаптерот е само за конверзија на плугот, останатото од технички спецификции е исто како да имаш ЕУ полнач. Еве сликаНемаат никаков проблем? што се однесува до волтажа и слично ? нема да има разлика бидејќи иде преку адаптер?
Ти благодарам на брзите одговори.Не нема никаков проблем. Нема да има разлика пошо и тој адаптер е 220-240V 50-60Hz. Адаптерот е само за конверзија на плугот, останатото од технички спецификции е исто како да имаш ЕУ полнач.
Ист ваков е и за С9, претпоставувам дека ова го имаш нарачано од интернет..дали ги има некаде кај нас?Не нема никаков проблем. Нема да има разлика пошо и тој адаптер е 100-240V 50-60Hz. Адаптерот е само за конверзија на плугот, останатото од технички спецификции е исто како да имаш ЕУ полнач. Еве слика
![]()
Јас го земав од кај нас. Не е нарачувано од нет. Ги имаш на БитПазар 50 ден некаде одат.Ист ваков е и за С9, претпоставувам дека ова го имаш нарачано од интернет..дали ги има некаде кај нас?
Ова ми делува неквалитетно..Еве ти за 25 ден. од Анхоч. :mario:
Повели@aleksandardespotovikj
Дај бе една фотка да видеме каков е plug-от!
US и UK се различни, па спрема тоа треба да бараш соодветен на него.
Не ги сакате тие верувајте!!! Имам земено 5-6 и еве едно по едно откажуваат, или лош/нема контакт или варничи, едно дури ми се стопи. Сите ги сменив со тие пазарските.Еве ти за 25 ден. од Анхоч. :mario:
Пазарските (2 парчиња користам скоро година) се поквалитетни дефинитивно од тие од анхоч кои после еден месец користење испуштија душа...Епа од пазар да не е поквалитетно не зезај сеа.![]()
Земи си од мобеликс.Дечките се супер услужни,10+ години купувам телефони од кај нив и никаков проблем сум немал до сега.Заинтересиран сум за Samsung S8. Гледам по огласиве сеуште вртат цени од 350€ и нагоре за половни донесени од странство, а во ледиком нов со 1 год. гаранција е 400€. Ледиком е подобар избор, во смисла на верзија и квалитет... истите се?![]()
Сакаш да кажеш дека не е пример G950F верзија, туку некоја друга?Аки не ти смета дека се за азиски пазар, таман се.
Во ледиком е 24.590, во мобеликс е 25.800 ден. Се работи за ист квалитет, а различна услуга?Земи си од мобеликс.Дечките се супер услужни,10+ години купувам телефони од кај нив и никаков проблем сум немал до сега.
Цените се исти со ледиком,а имам читано лоши искуства со нив и лично ги одбегнувам.
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
SSD 2,5" 1TB SILICON POWER A55 SP001TBSS3A55S25
8.200,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 6TB TOSHIBA P300 5400RPM 128MB SATAIII HDWD260UZSVA
12.490,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, GREY
1.970,00 ден
Бесплатна достава
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRED EXTRALINK TF500, Black,
660,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX1500 CUDY M1500-1 (1-Pack)
2.500,00 ден