Знаеш како велат - once you go Xiaomi, you'll immediately regret it.До сега не сум имал шаоми
Ја сум чул другојаче. Once you go Xiaomi you'll stay Xiaomi long time.Знаеш како велат - once you go Xiaomi, you'll immediately regret it.
Се согласувам во потполност.Ја сум чул другојаче. Once you go Xiaomi you'll stay Xiaomi long time.
Да додадам само: Нарочито ако си корисник на Pocophone Formula 1 или 2
Секако дека Note 9 Pro.Може помош за избор помеѓу 2 телефони (игнорирајте цена и други понуди):
Redmi Note 9 Pro
P40 Lite
![]()
Голем избор на телефони и уреди - А1 Македонија
Најди го твoјот омилен телефон, порачај го онлајн и добиј супер попуст. Само со А1 Македонија.www.a1.mk
Може помош за избор помеѓу 2 телефони (игнорирајте цена и други понуди):
Redmi Note 9 Pro
P40 Lite
![]()
Голем избор на телефони и уреди - А1 Македонија
Најди го твoјот омилен телефон, порачај го онлајн и добиј супер попуст. Само со А1 Македонија.www.a1.mk
Закон си!Ни еден од тие. Земи си mi8 од Али.
Мора еден од тие.Ни еден од тие. Земи си mi8 од Али.
Мора еден од тие.
Одличен избор. Со здравје да си го користиш.9pro it is. Fala vi
Па незнаеме ни дали е ист софтвер нит па ист хардвер. Иако и двајцата што не им чини беа прашани, никој не даде детали, нит скриншот од about.АБе не можи на ист софтвер 10 да се ок, 1 да не чини...
мора да има хардверски разлики.
АБе не можи на ист софтвер 10 да се ок, 1 да не чини...
мора да има хардверски разлики.
а баш си реков ќе земам Ми 10т литеизгледа ќе се подружам со se2 уште некое време
![]()
Ич да не се мислеш за Формула. Зимај.Јас претходно не сум имал фрки со МИ телефони, сите лизгале, овој не. Се мислам да земам F2 Pro, да ме држи додека да искочат next gen фалгшипи.....така и да има фрки со софтвер, чипот ќе надокнадни за тоа и нема да се осеќа.
Ич да не се мислеш за Формула. Зимај.
Па тогај X3-ката. Доста го фалат. Ем за пола цена од формулата.Ќе видиме, ќе разгледам ме кочи што не е над 60hz.
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден