kosmos78
lurker
- 9 јули 2023
- 773
- 859
Каде можам да најдам поголем избор на Nintendo Switch игри кај нас? (физичка копија)
www.idc.com.mk
galerija.com.mk
NeksioДа не знае некој кај има од они braided бели продолжни кабли за графичка? 2х8 пински
Или едина шанса е онлајн, алиекспрес, ибеј..?
Барав по страницеве, ама не можев да најдем. Или пак сум слеп![]()
Оф леле, ѕирнав у нексио па после пишав овде, ама сум барал у погрешна катерогија. Рачунав у „кабли“ ќе е.Neksio
Би проверил во Прографика, имам земано самолеплив винил од кај нив порано, сега гледам на сајт имаат декоративни самолепливи фолии. Под услов убо да те разбрав шо бараш.Каде можам да најдам винил за обвивки? Сакам да обложам едни звучници со walnut финиш.
Некој од вас да не го работи тоа?
prografika.mk
+1 винилот од овде, ако сакаш рачно дома, имав графичка залепено не се одлепи од жешкото.Би проверил во Прографика, имам земано самолеплив винил од кај нив порано, сега гледам на сајт имаат декоративни самолепливи фолии. Под услов убо да те разбрав шо бараш.
Дебар Маало во уличката наспроти Coffee Factory, накај Круг, од лева страна.
prografika.mk – Графички машини, материјали и опрема
prografika.mk
Ако ти е затнат, најверојатно од бигор, можеш сам лесно да го средиш.Дали некој знае кој е сервисер на Долче Густо Крупс апаративе кај нас?
Не е до тоа, го чистев и изгледа му влезе вода кај плочата. Кога иде на рисет мод испушта вода, не е затнат. Ама не пушта ниту ладна, ниту топла вода. Не реагира воопшто. Се јавив во Про Сервис, ги работеле па ќе видам со нив.Ако ти е затнат, најверојатно од бигор, можеш сам лесно да го средиш.
platinavrata.mk
На Макпетрол и Лукоил бензинските има, Praxis мислам дека беше, околу 1800 денари е со метален цилиндар, не е којзнае што, ама си ја врши работата многу подобро од оние пластичните ѓубриња по 800-900 денари што се. Ја фрлив кутијата инаку би ти сликал.Некој да препорача добар и испробан компресор за пумпање на гуми на автомобили и кај би можел истиот да го купам?
Си го пробал? Загрева многу?На Макпетрол и Лукоил бензинските има, Praxis мислам дека беше, околу 1800 денари е со метален цилиндар, не е којзнае што, ама си ја врши работата многу подобро од оние пластичните ѓубриња по 800-900 денари што се. Ја фрлив кутијата инаку би ти сликал.
ЕДИТ: Еве го и за поевтино со бесплатна испорака
![]()
Компресор за Гуми Метален PRAXIS
misterauto.mk
Супер. Ова ми требашеЈас користам сличен од Праксис (со метален цилиндар) веќе 10 години (на две коли).
Нема мака, ниту Х од хорор приказни.
Имам пумпано 4 гуми (по цирка 0.5 бари што фалело, на секоја) на +40 степени надвор. Не сум мерел, но некаде е сигурно 2 минути за пола бар.
Го имам.Си го пробал?
Па го користев претежно зимно време, ама загреваше поприлично, меѓутоа не видов некој проблем со тоа, сакам да кажам не е страшно, допумпував по 4 гуми одеднаш и тогаш веќе се осеќа дека е загреан.Загрева многу?
Би рекол минута-две максимум за 205/55/16, ама тоа многу зависи и од волуменот на пневматикот нели.Да речеме во пракса за колку време би допумпал од 2,0 на 2,5 бари?
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
FLASHLIGHT EXTRALINK, EFL-1031 ODIN 10W LED 400LM RECHARGEABLE BATTERY
720,00 ден
NB SCREEN MONITOR SMART LIFE 15.4" EXTRALINK S3, IPS FULLHD
13.040,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC F12 PWM, 5-pack, 1350 RPM BLACK, ACFAN00145A
2.310,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/RED NBL-HRO-RL-BRD
32.990,00 ден