vladealfagv
hello world
vladealfagv's setup
- Processor & Cooler
- 2.3 GHz Intel Core i9
- Storage
- 512GB SSD
- RAM
- 16GB of 2400MHz DDR4 onboard memory
- Video card
- Intel UHD Graphics 630 and AMD Radeon Pro Vega 20
- OS
- Mac OS
Еј за карактер да дискутираме можеме до утре, нема оправдување доколку имал некој лош однос!Ако на Делл Макпетрол им треба за три работи 8 месеци да испорачаат, овие за една веќе 4+ месеци немаат ни инфо до каде е
Замисли да им нарачав некој докинг.
Само ме занима дали у фабрика уште ги збираат штрафчињата за мојот уред, па некое се изгубило и сеа го бараат и нормално немаат инфо до каде е потрагата.
Абе доволно ми е уредот да си го добијам, што ќе прават после интерно веќе не ме занима, нивна брука и непрофесионалност е и онака.
Кажав и погоре, од премиум имаат само премиум продажни цени. Фурни леб за Премиум Вендор да бидат.
Али морам да ги пофалам за сервисот @vladealfagv, до сега немале утка![]()
Кога-Тогаш ќе дојде тоа до надлежните и бла бла, не ја бранам колешката но е релативно нова и нормално е да има грешки...
Го разбирам револтот, тотално си во право {и јас би се бунел} (од моментот на чекање па се до ова што ти се случило па и за вредноста на нештото.)
Конкретна информација ќе добиеш многу набрзо за статусот на пратката, ќе се заложам јас да ја донесам таа информација.
Инаку имам и јас други искуства, каде што сум побарувал хардвер и ми кажаже доколку не одговорам за ДВА ЧАСА побарувањето ќе ми биде откажано...
Морам да напоменам дека не стануваше збор за графичка, зошто сигурно повеќето од Вас одма на тоа ќе ги асоцира и ќе помислат.
Јас не одговорив за ДВА ЧАСА и следно ми кажаа дека делот ќе го чекам од 3 до 6 месеци, за на крај истиот да го достават за повеќе од 7 месеци.
Муабетов ми е, дека кој чекал дочекал (иако се зависи од оправдувањето и човечки е да се разбере) а и глобалните кризи мора да ги земеме во предвид.