Зошто си над дозволената килажа од 150кг веројатно дружеЕдно нубско прашање, зошто и кога е закочен столот при седнување оди малце надолу и застанува и ко ќе станам пак се враќа, да не не сум го стегнал убо нешто или таков си е.![]()
Хахахах , и 80 дали имам, ете прочитав механизмот демек бил таков и на другите му прави такаЗошто си над дозволената килажа од 150кг веројатно друже
Се шалев се работи за тип на хидраулика која кога седнуваш прави притисок и додека да стегне малку пропаднуваХахахах , и 80 дали имам, ете прочитав механизмот демек бил таков и на другите му прави така![]()
Во сетек имаме сега ASUS 27" OLED за 36 000 со 3г гаранција.LG UltraGear OLED 27GS95QE-B
35,190 MKD
![]()
Мислам дека МК подружницава на Жирафа може да го прогласиме за умрено ?
Почнаа со фиксални и толку беше...Мислам дека МК подружницава на Жирафа може да го прогласиме за умрено ?
Здраво, дали столов има кочница за заглавивање на задниот дел под агол ?Едно инфо само за популарното столче Sense7 Tone, особено за @mrndav и @tomskibt (кои чекаа лагер и попуст на истото) ако не купиле до сега, од вчера е пак на попуст и црната и белата верзија.
![]()
Стол SENSE7 Tone, црн
Стол SENSE7 Tone, црн nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Пет месеци го чекам да го донесат црниот, им беше рспродаден, па вчера конечно го нарачав, за 7,990 ден. намален од 13,690 ден.
Погледнете го атачментот 149192
Ако е доволно добар за Ксенонот и Архитектот, си велам ќе биди и за мене...
Не би знаел, ќе видиме за две недели кога ќе го добијам. Ама би требало да се закочува аголот на наслонот, ако на тоа мислеше.Здраво, дали столов има кочница за заглавивање на задниот дел под агол ?
Купено бело пред еден месец два, 8390 беше мислам цело време, така да знајте дека белиот беше поевтин од црниот цело време, сега па и црниот го намалиле ама ајде то е не ми се чекаше толкуЕдно инфо само за популарното столче Sense7 Tone, особено за @mrndav и @tomskibt (кои чекаа лагер и попуст на истото) ако не купиле до сега, од вчера е пак на попуст и црната и белата верзија.
![]()
Стол SENSE7 Tone, црн
Стол SENSE7 Tone, црн nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Пет месеци го чекам да го донесат црниот, им беше рспродаден, па вчера конечно го нарачав, за 7,990 ден. намален од 13,690 ден.
Погледнете го атачментот 149192
Ако е доволно добар за Ксенонот и Архитектот, си велам ќе биди и за мене...
Иста цена ко нашиве прод за 1 год гаранција, ѓирафа може да го прогласиме за умрено![]()
Графичка картичка Asus Prime GeForce RTX 5070 OC, 12GB GDDR7
Графичка картичка Asus Prime GeForce RTX 5070 OC, 12GB GDDR7 nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
купено, фала ти
го бива? дали некој знае дали може да се користи ваков монитор арм за биро што е “залепено“ за зид? или можам да го заобиколам тој проблем со тоа што би го монтирал лево/десно од центарот?
мора да има простор со зидот за да го монтиратего бива? дали некој знае дали може да се користи ваков монитор арм за биро што е “залепено“ за зид? или можам да го заобиколам тој проблем со тоа што би го монтирал лево/десно од центарот?
Да да слободно ако си правиш DIY по дома скроз можиш да го направиш. Мене мониторите ми се на масе заковано ја ѕид, и камен се ич не штракаат, не мрдаат, не крецаатго бива? дали некој знае дали може да се користи ваков монитор арм за биро што е “залепено“ за зид? или можам да го заобиколам тој проблем со тоа што би го монтирал лево/десно од центарот?
мора да има простор со зидот за да го монтирате
Го нарачав па ќе видиме.Да да слободно ако си правиш DIY по дома скроз можиш да го направиш. Мене мониторите ми се на масе заковано ја ѕид, и камен се ич не штракаат, не мрдаат, не крецаат
Фала за алертот
Бапнато, ќе шизиме заедно.Шизик на ризик.
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден