![]()
Внатрешен SSD Samsung 980 PRO, M.2 - 2TB
Внатрешен SSD Samsung 980 PRO, M.2 - 2TB nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Samsung 980 PRO, M.2 - 2TB
6,990 MKD
Е сега дали е од онаа серија со дефект за која е задолжителна промената на firmware...
galamino.mk
www.premium.com.mk
Па дека е користен, можеби со мали траги на користење.... и по некое срамно влакно заглавено меѓу кликови, без оригиналната амбалажа и слично, things like that.Дечки, гледам некој производи на џирафа, има еден маус ми фати око, оутлет е ама, некое искуство со оутлет уреди? Вреди да се земи? Станува збор за скоро упола цена од нов. Што би можел да очекувам како downside?
+1Исто ко да зел нов од Сетек.
Од технички аспект не се со некој вродени мани да имаат проблеми со хардвер, софтвер итн? Тоа ми беше главно, козметички ќе го подзабришам и нема гајле.Па дека е користен, можеби со мали траги на користење.... и по некое срамно влакно заглавено меѓу кликови, без оригиналната амбалажа и слично, things like that.
Никој од форумов не може да ти каже во каква состојба би бил маусот - прашај си директно, евентуално побарај слики па одлучи си.Од технички аспект не се со некој вродени мани да имаат проблеми со хардвер, софтвер итн? Тоа ми беше главно, козметички ќе го подзабришам и нема гајле.
Се разбира дека нема да добијам конкретен одговор, затоа прашав за искуства, па да имам некаква претстава отприлика. Благодарам на одговорот во секој случај.Никој од форумов не може да ти каже во каква состојба би бил маусот - прашај си директно, евентуално побарај слики па одлучи си.
На некои производи си пишува дека е оштетена кутијата, дека нема кутија, некои променет екран, гаранција 3 месеци наместо 1 година... Нема правило.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Најчесто се без званичен дефект. Најчесто се со минимални траги на користење, можеби недостасува некое ситно делче или амбалажа. Не верувам дека се со дефект бидејќи таквите би ги вратиле под гаранција кај производителСе разбира дека нема да добијам конкретен одговор, затоа прашав за искуства, па да имам некаква претстава отприлика. Благодарам на одговорот во секој случај.
Да се надоврзам за глувчето, ова јас сакав да го земам, им пишав на супорт и ми кажаа дека сменета е плочата на глувчето, па ако му фати на некој око, да знае.Конзола Xbox Series S Microsoft, 1TB, црна
Не очекував дека волку брзо ќе дое. Се продава за 350 долари така да ценава и не е толку лоша.
Искрено незнам колку вреди во споредба со обичниот series s, кога едина разлика е поише простор.
Ова може да е супер понуда во зависност од што му фали за да е аутлет.![]()
[OUTLET] Маус-Logitech MX Master 3, графит
[OUTLET] Маус-Logitech MX Master 3, графит nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Другар да те прашам . Перформанси имаш проверено ? Се се поклапа со оргинал продукт ? Пошто сум прочитал имало фејкови.Втор пат годинава го купувам истово ссд/првиот пат во Мај/ценава е прилично добра во однос на нашиве продавници...
![]()
Хард диск Samsung SSD 980 PRO, M.2 - 1TB
Хард диск Samsung SSD 980 PRO, M.2 - 1TB nа продажба! Купувајте онлајн по супер понуди и цени. Нарачка низ цела Македонија - Zirafa50.mkgjirafa50.mk
Појма немам,првото го купив и го стаив кај ќерка ми во компјутер,ова ќе оди кај мене во лаптопот па ќе пуштам еден тест кога ќе го наместам...Другар да те прашам . Перформанси имаш проверено ? Се се поклапа со оргинал продукт ? Пошто сум прочитал имало фејкови.
Или пак производителот да не има направено некоја далавера - послаб поевтин контролер , друга меморија (брза дур не го наполниш дискот до пола па после да почне 50МБ у секунда да снима..) ?
Fake Samsung 980 Pro SSDs Are Spreading Around лесно се препознава дали е фејк, исто така проблемот со наполнат диск е поправен со поновиот firmware.Пошто сум прочитал имало фејкови
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден