салонине за масажа што идат по канцеларии имаат слични такви (ко тој десно доле на сликата) со тоа што пред столот уште еден дел има да ти ја углават главата хахаима ли кај нас "kneeling chair" некаде или можеби има некој мајстор што праи?
Погледнете го атачментот 100259
во салон и пробај сиКои од овие 2 би го препорачале за лице високо 175цм Brado Tulio Mesh Black pvc Operative Working Chair – Salon29 или Brado Kind 203 A Operative Working Chair – Salon29 . Има ли разлики во квалитетот белки се издржливи
Земи му Тулио столица од Салон 29,и поефтина и поквалитетна итаљанска столица,а не кинеско ѓубре.некој совет/искуство за гејмерските столици од анхоч? Anhoch PC Market Online - Гејминг столици и бироа оние што се до кај 9000 денари? за дете 8 години и не повеке од 25 кг. тешко
исто така и ова сакам да go земеме, па некој некое искуство...? -> Anhoch PC Market Online - Gaming Desk Genesis Holm 510 RGB
некој совет/искуство за гејмерските столици од анхоч? Anhoch PC Market Online - Гејминг столици и бироа оние што се до кај 9000 денари? за дете 8 години и не повеке од 25 кг. тешко
исто така и ова сакам да go земеме, па некој некое искуство...? -> Anhoch PC Market Online - Gaming Desk Genesis Holm 510 RGB
Имам нова неотворена столица, цена 120 еур:јасно ми е мене се тоа, татко ми сакаше да му земе топ столица ама со дете не знам дали знаеш како е, што по џиџана тоа поубава, и сега роденден му е па ајде каква ке си одбере тој таква ке биде. и ги виде овие и оди сега убеди го.
herman miller aeronНајнови препораки за столици со МРЕЖА на делот за седење (гзен дел) кај нас?
herman miller aeron![]()
салониве нажалост сеуште тешки се на таква комуникацијаи тата би сине. им пишав на б2 за цена ама мала надеж дека можам да си дозволам.
имаш сознание колку се?
сајд ноут: не извадија некоја кинеска копија се уште на аеронот шо е као 80% добра али само 20% од цената?
Sent from my iPhone using Tapatalk
салониве нажалост сеуште тешки се на таква комуникацијаили нема да ти одговорат хаха или ќе ти одговорат нај лошо што може (без попусти и сл). Може се сменило сега нешто периодов со коронава, али без да отидеш у салон се ептен мачни да извадиш инфо (делајт, б2, салон 29) бар по мое искуство.
Аерон-от на времето кога го земав Ембоди-то, ми нудеа салонски примерок за ~800 еур (со пуна гаранција). Ама сега може да има думп во цени незнам. Пази само со Аерон-от ако нарачуваш случајно .. е меѓу ретките столици што иде во три големини
p.s. со оглед дека најскапиве столови коштаат колку процесор или гпу (што се мењаат на 2-3 години), а ќе те служи каде каде по корисно одколку појак процесот (ем скапиве се со 10/12 години гаранција за 24/7 usage). Мене каде каде по паметно ми беше да вложам во стол. Предходно имам купувано разни од 100-300 еура, и секогаш искачало макс до 2 години преку сила да ги користам пред да почнат да откажуваат, така да ни просек на цена не е нешто помал по година ..
со последниот дур ќе се осакатев кога ми се скрси на осовина над амортизерот и паднав наназад при потпирање![]()
Види во офис плус имаше изложено wau chair со мрежасто седиште.Следен чекор е столица со мрежа доле, тоа ми е единствена надеж. Но големо парче пари се столициве, па ќе треба да се присобере а затоа прашував и за алтернативи.
Види во офис плус имаше изложено wau chair со мрежасто седиште.
Цените се 21000-25000
незнам зашто мислиш дека мрежа = мекоГо гледав и го пробав, столот е добар ама некако сакам малку пошироко седиште. И плус, не знам како да објаснам ама не се осеќаше 100% као „ова е перфектен стол“.
За споредба стилсериесот се осеќаше така на прво седнување и кратко седење, ама ко шо кажав (и ова е комплетно мој проблем пошо изглеа имам некој проблем со некој последен пршлен или нешто) после долго седење повеќе денови по ред ми правеше discomfort.
Чисто за споредба овој проблем го немам во кола коа возам, и на каучи или фотелји итн. Така шо логиката ми е дека ми треба нешто шо е ептен еластично и налик на седиште/фотелја во пределот доле. По таа логика, нешо со мрежа доле и налик на Аерон столот хаха.
Премногу објаснувам.
Пошо земав sit-stand desk ќе пробам првично со вакво нешто:
![]()
А ќе ги пробам и овие столови шо ги има кај нас шо ги неам пробано, особено Херман Милерот, па во прва прилика ќе купам и таков некој.
незнам зашто мислиш дека мрежа = мекомене ми е потврда за седење. Јас отидов да го гледам Аерон-от ама на крај земав Ембоди. Ембоди седењето е слично констуирано како на седиште од кола, со пружини и мрежа под тенкиот слој на сунгер. И многу подобро ми легна мене бар во однос на Аерон-от (оптегната мрежа = тврдо). А ембоди-во како се мрдаш пример лево/десно така се адаптира седиштето нема трвда плоча. Ноте ја сум 110кг
скапи се да .. ама имаш 12 години фул гаранција (освен физички оштетување), просек по година не е страшен, ама да одеднаш кога треба да ги дадеш боли
види ако можеш да се договориш да го земеш преку фирма пример (столици и сл се амортизираат и подлежат на повраток на ддв)
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден