Ќе кажи времето колку ги бива, првично ок делува материјали и изработка.
Испратено од HRY-LX1 преку IT.mk форум апликација

Испратено од HRY-LX1 преку IT.mk форум апликација
Office & Co.Ќе ве замолам за малку помош. Наредна недела имам во план да доаѓам за Скопје баш да земам столица. Која / кои продавници би ми ги препорачале каде што имаат на поголем избор и повеќе столици за проба за да не лутам по цел град ?
Исто, која ергономска столица би ми ја препорачале, на која што ќе се седи минимум 8 часа на ден. Буџет 30.000-35.000 денари ?
Гледав исто гејминг столици во Анхоч ама како што прочитав во претходните постови никој не ги препорачува во однос на ергономските.
Однапред ви благодарам![]()
види исто и B2Solutions имаат HM (sayl моделот пример би ти бил во буџет) плус германски/англиски .. сенатор и сл. Мислам најефтините идат со 7 години гарација пример (до 12 за HM). На улица македонија ти се .. исто види и @Fatal1ty_ што ги пиша Саолн29 и Delight. Сите овие имаат генерала изложни модели од повеќето столчиња па можеш да пробаш.Ќе ве замолам за малку помош. Наредна недела имам во план да доаѓам за Скопје баш да земам столица. Која / кои продавници би ми ги препорачале каде што имаат на поголем избор и повеќе столици за проба за да не лутам по цел град ?
Исто, која ергономска столица би ми ја препорачале, на која што ќе се седи минимум 8 часа на ден. Буџет 30.000-35.000 денари ?
Гледав исто гејминг столици во Анхоч ама како што прочитав во претходните постови никој не ги препорачува во однос на ергономските.
Однапред ви благодарам![]()
Steelcase Series 1 би била мислам негде во буџет ако не сум грешка цени, за од Делајт@Ulrezaj Избегавај да купуваш столици од продавница која продава компјутерка опрема. Што значи заобиколи столици што се категоризираат како гејмерски.
Имаш убав буџет можеш да најдеш мнгу добри вистински столици за тие пари.
Тркни до Канцелариски мебел, Подни облоги, Преградни ѕидови Delight Office мада не сум сигурен дека имаат за 500-600е столици ама помини пробај седни за да имаш визија што е квалитетна столица.
Исто така иди Salon29 – Commercial interior design and office furniture for business premises и Mebel - Jugoexport Stil
ФалаОдчичен избор со здравие да си ја седиш
Ja имам скроз истата, боја све.Денеска ја зедов во Салон29 презадоволен од изработка и квалитет.Погледнете го атачментот 96564Погледнете го атачментот 96565
Испратено од SM-G975F преку IT.mk форум апликација
Со здравје да си ја користиш.Денеска ја зедов во Салон29 презадоволен од изработка и квалитет.Погледнете го атачментот 96564Погледнете го атачментот 96565
Испратено од SM-G975F преку IT.mk форум апликација
Kind околу 17500 18000 еСо здравје да си ја користиш.
Инаку, кој модел е?
Цена? Хахах
Фала да си купите поубави. Моделот е Brado Kind 203 AP со 10% попуст околу 15.800 ден.Со здравје да си ја користиш.
Инаку, кој модел е?
Цена? Хахах
Однеси ја на сервис,ќе ти ја средат за 1000че ако ти е искршена мрежата на наслонот.Има ли некоја столица со метална конструкција/наслон, освен гејмерските (Sharkoon и сл.)? Kind 203 не издржа ни 2 години, се искршија сите пластични запци.
.![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ја имам 5 години, како нова е.Има ли некоја столица со метална конструкција/наслон, освен гејмерските (Sharkoon и сл.)? Kind 203 не издржа ни 2 години, се искршија сите пластични запци.
Кој модел?Ја имам 5 години, како нова е.![]()
Да не знаеш дали имаат гаранција и овластен сервис?Релативно одлична столица, врвно изработена за парите, удобна и анатомска, атестирана за до 150kg
Гаранција немаат.Да не знаеш дали имаат гаранција и овластен сервис?
Понастрана од тие играчките.Мислење за столицава? Anhoch PC Market Online - Gaming Chair Arozzi Enzo Woven Fabric Black/Grey
Во новиот сетек во Аеродром имаа една гејмер столица "Crazy Spartan" на изложба и кога ја седнав беше абсолутен хаос, но оваа не личи толку лоша