На локацијава и оригинален ајфон да имаш сликите ќе се оган, дупли лајк.
Драма се сликитеИталија, Доломитите, во околината на Cortina d'Ampezzo се одржува една трка во планиско трчање (Lavaredo Ultra Trail).
Ууу колку е добар од блиску - јас мислев Ајфонот 13 е добар ама ова е супер ..Samsung Galaxy A52s
Добра е сликата ама ако зумираме може да се забележи дека само центарот е остар, а постепено од центарот кон сите ќошеви почнува да се разматува сликата поради големиот 64MP сензор. Не е направен за вакви фотографии. Истово се случува и кај Pixel 6, имав читано теми по reddit се жалеа многу луѓе ама не е дефект ова е нормално за голем сензор. Истово не се случува кај помали сензори па затоа им има дојдено чудно на Pixel корисниците зошто претходно користеле 12.2MP и не се дешавало ова, исто и кај iPhone пошто се со 12MP го нема ова.Ууу колку е добар од блиску - јас мислев Ајфонот 13 е добар ама ова е супер ..
(Само ја снема фотката)
Па моја е фоткава - да не мислиш од интернет ќе прикачувам ? Не сум приметил дека е дупликат - сум ја зачувал зошто била интересна - не е ова тема само за квалитет на фотографија - има место и за уметностДали сериозно си прикачил фотка од друга фотка?
Поентата на моjот коментар беше - можеше да jа прикачиш оригиналната фотка, а не да jа сликаш.Па моја е фоткава - да не мислиш од интернет ќе прикачувам ? Не сум приметил дека е дупликат - сум ја зачувал зошто била интересна - не е ова тема само за квалитет на фотографија - има нешто и за уметноста![]()
Само таа ми еПоентата на моjот коментар беше - можеше да jа прикачиш оригиналната фотка, а не да jа сликаш.
Не дека не си ти авторот, а дека си можел во подобар квалитет да jа прикачиш.
Ако ја прикачиш сликата, не се троши. Дигитален фајл е.Само таа ми е
Ја убаво забележав сте запнале квалитет па квалитет... Ни мачки гледате ни бутур![]()
MB AM5 X870 STEEL LEGEND ASROCK 4xDDR5 8000(OC),1xPCIe5.0x16,1xPCIe4.0x16,1xM.2 Gen5,2xM.2 Gen4,4xSATAIII,HDMI,DP
16.760,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER, PS5/PC/MAC/MOBILE+ USB Cable, MIDNIGHT BLACK
4.940,00 ден
RAM SO DIMM DDR4 8GB 3200MHz TEAM GROUP TED48G3200C22-SBK BULK
3.500,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден