Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
Статус
Затворена за нови мислења.

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Aма и не мора.Сите знаат што е + и -. И да згрешиш одма ке знаеш,и ги ставаш батериите на право место. Незнам зошто за тоа се тигна толкopoава џева. Модот е одличен и работи безпрекорно. Мој другар што има навика да прави chain vape(ланчано зимање на дим) на самиотttt монитор пишуваше To Hoot. И @Gajce-X што кажува истата ѕх330 плоча ја има F6 се вика надградбата,SX330 F6 e по ново. Ама се на се е перфектно,освен ако се стават батериите обратно о направи auto fire,а на 3 места пишува ксде е + а каде -. Еве од понеделник ќе го има и без таа грешка. Јас стално користам 2 сета истовремено и во игра ми се ipv6x и Руло rx200s. ipv5,asolo,cuboid,vtc си се во кутии.

Sent from my C6603 using Tapatalk

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.166
3.219
Струмица
Не бев фан на РДА досега, ааама синоќа налетав на Зофи и нејзиното ревју за OBS Cheetah, и мислам дека со сигурност ќе го лапам ова флејвор ѕверче ако има попуст за Хелоуиин. (31 Октомври)
За 16 долари флејвор РДА ми е no-brainer, а читам само позитивни коментари за него.

Authentic OBS Cheetah RDA Rebuildable Dripping Atomizer

Cheetah, 304 SS, Silver

Многу ми се допадна како го искомбинирала со Cool Fire, а бидејќи е 22мм мислам дека многу убаво ќе легне и на Пикото, па и со RX200S.

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
То Цецо! Пријателе,нема да згрешиш.Од OBS сум имал само Crius,што до 30-35W работи перфектно и арома и дим,и Crius Plus,што ми е еден од топ 3 танка,и го користам максимално. Сега сакам Engine rta од OBS да го земам(зошто покрај се производите на OBS се квалитетни),а многу се мислам за Petri rta,зошто цело време го знам како дрипер и сум 50/50 да го земам или не.

Gajche-X

poweruser
22 август 2014
3.125
5.482
Gulf Of Aden(Stargate Portal) via Скопје
Не бев фан на РДА досега, ааама синоќа налетав на Зофи и нејзиното ревју за OBS Cheetah, и мислам дека со сигурност ќе го лапам ова флејвор ѕверче ако има попуст за Хелоуиин. (31 Октомври)
За 16 долари флејвор РДА ми е no-brainer, а читам само позитивни коментари за него.

Authentic OBS Cheetah RDA Rebuildable Dripping Atomizer

Cheetah, 304 SS, Silver

Многу ми се допадна како го искомбинирала со Cool Fire, а бидејќи е 22мм мислам дека многу убаво ќе легне и на Пикото, па и со RX200S.

Ако првпат зимаш дрипер,
и ти е пред се за флејвор,
пукај Origen v3,
Има ерфлоу и за d2l и за mtl
Декот е old school (genesis)
Али би требало да собере клептон.

(за вкус е врв, бар мене ми е врв :) )

Ако бараш дрипер за семи-облаци и семи-флејвор,
Тогаш, Читава ќе ти врши работа.
(јас искрено не верувам дека top-down airflow ќе извади добар флејвор,
Али можно е, со Амерички џус со 30% арома и 0.2.ома греач да вади солиден вкус :) )

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

GoCe_

hello world
18 ноември 2007
291
301
Другари, подарувам небула, не и е исправен пинот за полнење, ама може ќе му се најде на некој за делчиња или да се вежба на неа :)

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Ако првпат зимаш дрипер,
и ти е пред се за флејвор,
пукај Origen v3,
Има ерфлоу и за d2l и за mtl
Декот е old school (genesis)
Али би требало да собере клептон.

(за вкус е врв, бар мене ми е врв :) )

Ако бараш дрипер за семи-облаци и семи-флејвор,
Тогаш, Читава ќе ти врши работа.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Gajce-X: ,пак си во право.Дрипери почнав да користам интензивно последниов месец. Пред тоа беше кога ќе ми текне,може 3-4 пати месечно,може еднаш во два месеца. И тоа е факт,дека секој дрипер си има намена. За вкус,за вкус и дим,за дим за вејпинг натпревари... Убаво кажа Gajce, зошто и јас мислев порано дека секој дрипер е ист само изгледот е различен,ама не сум бил во право.

Инаку имам два мода за продавање: Ijoy Asolo(користен околу 7-8 дена) и ipv5 (користен околу месец и нешто) работат како што треба и изгледаат добро,нема ни знак дека се користени,освен ipv5 на едно место

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Другари, подарувам небула, не и е исправен пинот за полнење, ама може ќе му се најде на некој за делчиња или да се вежба на неа :)
Имам јас полу исправна па може од двете да испадне една асална. Види ти пишав во п.п.

Bambuca

lurker
12 декември 2015
563
580
Кавадарци
a069507b8d62c5ac6c6ef3f7a7221b14.jpg
се се прави додека стигнат пикото и кајфун мини 3 :-D

Испратено Од Централна Македонија

Bambuca

lurker
12 декември 2015
563
580
Кавадарци
Барем на батерии ќе ушпараш:)
До сега за година и девет месеци од кога сум почнат имам растурено 7 од лаптоп :-D далеку се подобри од его и на нив имам од Х6 електроника
Ама со нетрпение го чекам пикото

Испратено Од Централна Македонија

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Koлеги,молба до секој што може да помогне. Ми требаooo итно по 2-3мл NY cheesecake i Bavarian Cream, плаќам поштено. Или некој ако има некој цело шише. Додека не ми стигнат моите. Оставив цели течности само без тие две ароми. Моја грешка,наместо Cheescake,сум нарачал Vanilla Custard x2.

vaskoboya

hello world
17 септември 2014
158
181
Дечки, кратко прашање. Направив порачка од инавера на 7ми и сега гледам поништена е. Е сега не сум сигурен дали јас немав доволно кеш на картицата тогаш или нешто смениле па не праќаат повеќе на физички лица? Се работи за 4 бази и една арома, "класик Ориентал" ако има некој за продавање од ова би купил. Поздрав.

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

vaskoboya

hello world
17 септември 2014
158
181
Ја па само од нив пошто ја имаат таа арома, кај молин ја нема, инаку и од нив сум земал.

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.669
13.720
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Инавера се префрли на .de domain. Полските продавници веќе не праќаат бази со никотин, освен Молин, кој се пререгистрира во Британија и си работи нормално, и e-dym, кој е нејасно дали праќа (затоа што укина Пејпал).

Имам готова Ориентал без Класик (мислам) - манџата уште не ми е ни пробана. :)

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.166
3.219
Струмица
Јас не знам зашо уопште се замарате со Полјаците. G Vape базите на Гигадринкс се одлични. Еве го користам веќе нивното ПГ 0мг во неколку рецепти, а викендот ми донесоа и од ПГто 36мг. Уште ВГто да им го пробам и целосно ќе се префрлам кај комшиите. За 3 саати сте во Софија, патем ќе си купите и други работи што ги нема во нашава напатена државичка.

Инаку PistachioRY4-U е феноменално нешто!
Морав само да ги сменам овие оти Бугарчо ги нема:
Pistachio (TPA) ⇒ Pistachio (FA)
Butterscotch Ripple (FW) ⇒ Butterscotch (TPA)

После две недели лежење манџава ме изненади за сите пари. Се примеќа сеуште некоја нијанса на парфем вкус од RY4 Double ама не е страшно. 2-3 недели зреење за оваа рецепта е тас таман.

Кога маам на 30-32 вати пистачово или по нашки фастакот е толку вкусен, исто ко да ги јадеш и дури го осеќаш она соленкото вкусче у позадина.
Кога дигнам на 35 вати полека избледнува фастакот и почнува карамелата и вкусот на Butterscotch.
Овој рецепт е перфектен за пиво и виски, па и друг алкохол, за разлика од сите јагоди, кастарди и разни безобразни кремови што никако да се вклопат во викендите кога ми е паднат алкохолот во крвта, а треба да го билдам. :hay:

Исто и со Black Honey рецептата, скував 30мл како прв батч, ако се погоди одам на 100мл и со двете рецепти.

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Јас не знам зашо уопште се замарате со Полјаците. G Vape базите на Гигадринкс се одлични. Еве го користам веќе нивното ПГ 0мг во неколку рецепти, а викендот ми донесоа и од ПГто 36мг. Уште ВГто да им го пробам и целосно ќе се префрлам кај комшиите. За 3 саати сте во Софија, патем ќе си купите и други работи што ги нема во нашава напатена државичка.

Инаку PistachioRY4-U е феноменално нешто!
Морав само да ги сменам овие оти Бугарчо ги нема:
Pistachio (TPA) ⇒ Pistachio (FA)
Butterscotch Ripple (FW) ⇒ Butterscotch (TPA)

После две недели лежење манџава ме изненади за сите пари. Се примеќа сеуште некоја нијанса на парфем вкус од RY4 Double ама не е страшно. 2-3 недели зреење за оваа рецепта е тас таман.

Кога маам на 30-32 вати пистачово или по нашки фастакот е толку вкусен, исто ко да ги јадеш и дури го осеќаш она соленкото вкусче у позадина.
Кога дигнам на 35 вати полека избледнува фастакот и почнува карамелата и вкусот на Butterscotch.
Овој рецепт е перфектен за пиво и виски, па и друг алкохол, за разлика од сите јагоди, кастарди и разни безобразни кремови што никако да се вклопат во викендите кога ми е паднат алкохолот во крвта, а треба да го билдам. :hay:

Исто и со Black Honey рецептата, скував 30мл како прв батч, ако се погоди одам на 100мл и со двете рецепти.
Колега,па пиши го да го направам. Јас со друштво кога ќе се запиеме палам цигара1-2,не ми легнала до сега манџа за со пиење

zelenko

hello world
3 април 2009
213
217
Другари, ја бива базава или неиспитана е ? Би земале вие од ова ? 1 литар е 10 фунти.

http://www.ebay.co.uk/itm/262099059000

И дали ќе имам проблем со царина ако порачам 1 литар од инавера.де ?

Последна промена:

Metuzalem

Tootle Puffer
28 ноември 2010
7.669
13.720
1000 Скопје
Metuzalem's setup  
Processor & Cooler
i7-2600K @4,6 GHz, Noctua NH-D14
Motherboard
ASUS P8Z68-V/GEN3
Storage
Samsung 840 Pro 256 Gb SSD, Samsung Spinpoint F3 1 Tb
PSU
CM 600W Silent Pro Gold
RAM
Kingston @1866
Video card
Radeon HD 7750
Case
HAF 912 Plus
Mouse
ASUS ROG GX950
Keyboard
Filco Majestouch-2, Logitech G710+
Audio
Realtek ALC892
Monitor
Viewsonic VX2753MH-LED
OS
WinServer2003, Win7 x64
Не ја праќа за Македонија, само во Британија шитка. И повеќето што ќе ги најдеш на Ибеј ќе бидат со скапа поштарина.

MikickoHC

user
26 февруари 2016
1.802
1.365
Скопје - Аеродром
Од каде може да се порача Dromedary арома? Видов сега на новата инавера дека ја нема, на друга продавница неможам да најдам?
Gagale види може s'camel да ја пишува.ако не ја има,пишими ке наредиме

zelenko

hello world
3 април 2009
213
217
Не ја праќа за Македонија, само во Британија шитка. И повеќето што ќе ги најдеш на Ибеј ќе бидат со скапа поштарина.
Братучетка ми доаѓа од лондон во декември она ќе ги донесе, дали се добри како база и никотин од каде да земам?
ако не од таму може ли некој поискусен да напише мал туториал за нарачки на бази и ароми индексот е малку конфузен.
на пр:
бази од таму и таму
ароми од таму
алтернативно таму и таму

и да се стави во индексот. Би бил многу благодарен.

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно