Моментално која пошта е боље од FT, SG или HG?
Можам да бирам.![]()
Ама па кога ќе видиш Despatched to overseas, за една недела е тука.Од SG пошта ќе се утепаш од чекање додека да стигне до Despatched to overseas.

Кое модче? Не ми текнува@MikickoHC
Мики а да правиме бизнис за модчето со 2 батерии, eleaf мислам беше пред да го фрлиш у канта? Освен ако не си го фрлил веќе?![]()
InvokeКое модче? Не ми текнува
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Ne...toa ne bese moe. Na AceLud e. Jas go imam ovoj. Raboti so edna bsterija do 75W a so dve do 120WInvoke
Нема врска од каде пристапуваш, сегде ти бара емајл и пасс за пристап на твојот профил, така да менувај и не прашувај.Ова важи само за мобилна апликација?
ок,Нема врска од каде пристапуваш, сегде ти бара емајл и пасс за пристап на твојот профил, така да менувај и не прашувај.![]()
Ќе има ли попуст на fasttech празнициве?![]()
ти знаеш некогаш и пред газдите да знаат, затоа прашав :hay:Ќе има, освен ако нема.
Најчесто има за сите поголеми празници, но со сигурност би знаеле и би можеле да гарантираат само газдите на Фастек.
@Chicco69 јас начекав попуст и ко да не сум видел удри. Сакав DNA YOKO ono-ovo ама лупнав Invoke а другото нека биде тајна додека не стигне@GoCe_ фрлил око на добар мод.
Исти димензии со Pico (горе/долу), малку полесен, а собира две батерии.
Погледнете го атачментот 60865
DJLsb Vapes во своето ривју солидно го испофали. Одличен конектор, вратичката држи саглам (откако ќе и го погодиш тертипот), на мерење скоро па одлични резултати. Менито ново за нивната фамилија (Eleaf, Joyetech, Wismec), едноставно и интуитивно. Лисицата веќе слетала, ама не баш идеално. Ќе биде и тоа со новите верзии.
За да биде прав Eleaf, потребни се две работи: евтина цена (со 20% попуст на ФТ ќе дојде околу $26), значи првиот услов е исполнет. Вториот услов е издржливоста, но за тоа ќе почекаме, или ние ќе бидеме опитни зајачиња ... ривјуата ветуваат.
Туку што праиме со овој случај?
Погледнете го атачментот 60866
Има и "нормална" боја, ама нема доволно или никакви кориснички искуства. А и тоа тежината од 106гр ми делува ептен останато во времето...
Замисли комбинација: Eleaf Invoke 77gr, Kayfun 5^2 106gr.![]()
@Chicco69 мене ми искочи 26.нешто invoke на фастек. И ново да пробаме (shake and vape) промучкај и пари од јужниот ни сосед. Имаат 10сетина Веп шопови ама скапо за наши услови. Во овие само база и никотин доставаш мучкаш и готово.@GoCe_ фрлил око на добар мод.
Исти димензии со Pico (горе/долу), малку полесен, а собира две батерии.
Погледнете го атачментот 60865
DJLsb Vapes во своето ривју солидно го испофали. Одличен конектор, вратичката држи саглам (откако ќе и го погодиш тертипот), на мерење скоро па одлични резултати. Менито ново за нивната фамилија (Eleaf, Joyetech, Wismec), едноставно и интуитивно. Лисицата веќе слетала, ама не баш идеално. Ќе биде и тоа со новите верзии.
За да биде прав Eleaf, потребни се две работи: евтина цена (со 20% попуст на ФТ ќе дојде околу $26), значи првиот услов е исполнет. Вториот услов е издржливоста, но за тоа ќе почекаме, или ние ќе бидеме опитни зајачиња ... ривјуата ветуваат.
Туку што праиме со овој случај?
Погледнете го атачментот 60866
Има и "нормална" боја, ама нема доволно или никакви кориснички искуства. А и тоа тежината од 106гр ми делува ептен останато во времето...
Замисли комбинација: Eleaf Invoke 77gr, Kayfun 5^2 106gr.![]()
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден