MikickoHC
user
Hellvape е одличен, зимај го не му ја мислиYFTK KF Lite 2019 или Hellvape MD MTL RTA ???
Или друг MTL?
Го имам овај како најпофален и го продавам ако некој го бендисува
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Hellvape е одличен, зимај го не му ја мислиYFTK KF Lite 2019 или Hellvape MD MTL RTA ???
Или друг MTL?
Го имам овај како најпофален и го продавам ако некој го бендисува
Тој ПеколенВејп веднаш полнењето на лизгање го елиминира, гарантирам дека ќе се разлабави и ќе се отвора само од себе, како и да го извеле. Во најдобар случај ќе губи вакуум и ќе тече.
Втора работа што треба да се види кај овој, а и кај повеќето слични што се појавија, е големината на комората (оваа ми изгледа голема, но да не е дупла или дебела, иако се сомневам). И големината/изведбата на каналите/отворите за течност. Од нив зависи натопувањето (за МТЛ не треба да биде преголемо, односно треба да биде избалансирано), а Кинезиве во последно време со поплавата од нивни МТЛ атомизери не обрнуваат внимание на тие работи, како и на други (ширина на оџак на пример) и ретко кога знаат да ги ускладат. Само ќе налупаат редуктори и ќе го прогласат за МТЛ.Или можеби одат на тоа да биде истовремено и за МТЛ и за РДЛ, што е невозможно. Од друга страна, и луѓето се навикнаа на „модерниот МТЛ“ со поголеми снаги и со клептони, па тие им изгледаат добри...
Каков МТЛ сакаш и што не ти се бендисува кај Дварфот?
Галаксис имав и ми е многу криво што го дадов, само ме теши што отиде во прави раце. Околу Сирена 2, имав 24мм-4.5мл и мислев дека е еден од најдобрите МТЛ што сум пробал. Сега имам Сирена 2, 22мм-2мл и дава вкус-арома далеку подобра отколку кај Сирена 24мм-4.5млДварвот ми е 22 мм, сакам поширок. Стејнлес сребрен е, јас сакам црн. (ова е визуелното) Квалитетот на вејп, вкусот на аромите се рамни со сирен 2ката, и него го имам и со него можам да го споредам... Го пробав колку месец дена ама кога ќе го клам на црн мод ми дречи и некако ниту дварвот ниту сајренот не си можат со вејпфлај галаксис рдта. Се на се, ми се зема нов а дварвот ако земам нов ќе отпадни покрај галаксис (златна резерва) и сајрен (сребрена резерва)
Ако те разбрав добро, го препорачуваш повеќе кајфунот?
Имам проблем на фастек.Две пратки нарачав, после два дена чекање за шипинг на едната се појави статус Fully shiped и во порака некаква видов слика од самата ќеса во која е пакувана, што е добро.За втората пратка исто добив слика со пакувана пратка ама у пораката пишуваше "canceled". Пратив порака на супортот уште не сум добил одговор. Проверив на банкомат да не случајно не се извршила трансакцијата, ама не е тоа. Парите се земени и за двете порачки. Знае ли некој што е проблемот и што да правам. Прв пат сум на фастек и појма немам како да се справам со ова.
Нека го смени. Греач трае максимум 1 месецАј да прашам овде сега пошто слабо искуство, братучед ми кога тргал го печело грлото трга 3 никотин 34-36 вати со iKuu i200 и Melo 4 одпрво ништо не се залеже па јас сумњам дека греачот има пуштено душа
Испратено преку фиксен
Каде е калкулацијата за здравјето што го имаш уштедено?Немам заштедено за џип како тие што не пушатама имам заштедено за 2-3 зимски гуми
Не можев математички да го поставамКаде е калкулацијата за здравјето што го имаш уштедено?![]()
Види мене не ми изгледа малкуИзгледа малку затоа што малку си пушел (кутија). Ај пресметај за две и пол кутии (плус изгребани, скинати/наквасени/уништени, недопушени поради различни причини) = три кутии дневно. Плус малку поскапи, чинам и тогаш 55 денари беа едни од најевтините, а секоја година поскапуваат...
Погледнете го атачментот 82054
(дури и ова е со пресметка од кутија и пол и пониска цена)
Ќе имаше за џипче да не купував глупости. :hay:

Антитпд тоа 40% за над 1л. и 200мг-ските, ама нив ги нема само 500мг ама изгор скапо, мада се исплати за 270-тина$ добиваш 1л-500мг.Честито.
За ник: вејпмолин, аромаши, Кипар, некои Британци (ги има повеќе, зависи кои праќаат до нас и се поволни, тоа се менува), АнтиТПД (нешто гледав попуст 40% плус бесплатен шипинг, само лошо пакуваа и течеше во транспорт)...
Сега најевтини мислам се 80-85ден.Види мене не ми изгледа малкуВо право си за цената на цигарите. Ако земеме во просек кутија да биде 65 денари наместо 55, ќе ми се фати 1000 евриќи.