Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Барам сервисер на ПЦ кој доаѓа дома

Gucci

lurker
5 јули 2011
873
779
Драги членови на овој форум,
кога човек неочекувано останува на дното и кога и капката вода,трошката леб и сол се спас за опстанок,а темнината го очекува да го зграби ,земајќи му ја и последната точка светлина,Бог ве дари вас да ја победите!
Нека Бог биде секогаш со вас и ја благослови вашата племенитост!

Сега ми преостанува да продолжам напред,благодарение на вас и да ви се оддолжам ,како што и впрочем следува!!!

Мојата жиро-сметка е :

300007076285351 Мартин Спасовски
Во која банка е сметката?

DaVoRkNe

poweruser
1 септември 2011
4.082
4.347
Скопје
Драги членови на овој форум,
кога човек неочекувано останува на дното и кога и капката вода,трошката леб и сол се спас за опстанок,а темнината го очекува да го зграби ,земајќи му ја и последната точка светлина,Бог ве дари вас да ја победите!
Нека Бог биде секогаш со вас и ја благослови вашата племенитост!

Сега ми преостанува да продолжам напред,благодарение на вас и да ви се оддолжам ,како што и впрочем следува!!!

Мојата жиро-сметка е :

300007076285351 Мартин Спасовски
Господ да ти дава сила,и да ви го даде целото здравје на светов,само напред и нема предавање :)

IT_man

read-only
18 мај 2018
27
47
Здраво на сите!

Многу сум ви благодарен за целокупната помош!

Верувам дека ќе ми помогнете и околу ПЦ-то како што впрочем и рековте!
Знам дека сите сте зафатени и имате обврски,па сакав да ве потсетам за да не се изумат вашите предлози за помош околу PC-то.

Мојот хард диск е многу бавен,навистина добро би дошло SSD;
потоа процесорот малку и грее,потребен е и некој подобар cooler за него;и секако RAM меморијата од 2x2 GB DDR2.

Однапред и многу Ви благодарам!

Ве молам и се надевам дека наскоро ќе ми помогнете!

Последна промена:

Chaeld10_8

user
29 март 2011
1.064
926
Здраво на сите!

Многу сум ви благодарен за целокупната помош!

Верувам дека ќе ми помогнете и околу ПЦ-то како што впрочем и рековте!Знам дека сите сте зафатени ,па сакав да ве потсетам за да не се изумат вашите предлози за помош околу PC-то.

Мојот хард диск е многу бавен,навистина добро би дошло SSD;
потоа процесорот малку и грее,потребен е и некој подобар cooler за него;и секако RAM меморијата од 2x2 GB DDR2.

Однапред и многу Ви благодарам!

Ве молам и се надевам дека наскоро ќе ми помогнете!
Ако ти брка работа јас би ти поклонил една 32гб имам еден кинески така ми седи дома :)

Испратено од X6 преку IT.mk форум апликација

19 јуни 2015
605
1.347
Скопје
AleksandarCaki's setup  
Processor & Cooler
I7 8700k 5.0ghz 1.37v(manual mode) *Delided, CM Nepton 240m (4x Corsair ML120Pro RGB)
Motherboard
Asus z370-e Strix
Storage
Samsung 960 Evo 250gb, Samsung 850 pro 256gb, Samsung 850 pro 512gb, WD Black FZEX 1tb, WD Blue EZEX 1tb
PSU
Cooler Master V850 - Fully Modular 850W 80 PLUS Gold
RAM
HyperX Fury RGB DDR4 32GB 3200MHZ CL16
Video card
MSI Duke 1080ti OC, 2025core, 12000 mem + Kraken X41 + Kraken G12 bracket + 1x Corsair ML140 Pro LED RGB
Case
Corsair Air 540 (3x Corsair ML 120 Pro LED RGB)
Mouse
Logitech g502 Proteus Spectrum, Logitech g700s
Keyboard
Coolermaster Masterkeys PRO L RGB, cherry mx red
Audio
Creative Sound BlasterX Katana
Monitor
LG 34GK950G 34" 120hz G-Sync 3440x1440
OS
Windows 10

IT_man

read-only
18 мај 2018
27
47
Инаку @ARMac спомна дека има добар cooler за мојот процесор.

Дали некој има 2 слота по 2 GB DDR2 RAM меморија?

IT_man

read-only
18 мај 2018
27
47

toplel

user
18 август 2016
1.061
1.546
Доволни се 32GB само за Windows-от и сите тие пропратни работи. За другите работи ќе одлучиш дали да смениш регистри за default локација да ти е нешто надвор од SSD-то или да се замараш на секоја ново-инсталирана апликација рачно да ги сместуваш во другиот диск.

Важна Напомена: Инструкцииве важат само доколку се сменат регистрите веднаш при нова инсталација зошто аку се смени отпосле ќе има конфликт со одредени апликации што биле инсталирани претходно и голема е веројатноста дека нема да функционираат.

IT_man

read-only
18 мај 2018
27
47
Јас побарав да бидат избришани постовите бидејќи наместо да пишам два '' стика'' РАМ јас сум пишал два '' слота'' РАМ и ми падна срам откако доцна се сетив што сум напишал!

Најискрено ви го кажувам ова,срам ми падна!

Во постот имав напишано дека преостанува кулер за Core 2 Quad Q6600 CPU и 2 стика од по 2 GB DDR2 RAM.

Инаку мене кулер никој не ми донел!

А во однос на РАМ-от дали може некој да ми помогне?

Многу Ви благодарам!

Последна промена:

NanoCell

hello world
10 октомври 2011
420
523
ARMac даде еден кулер, кој го донесов на @Astro кога се најдовме кај Борис со @tomi и уште неколку членови (мислам дека беше неколку дена пред 22-23 Октомври).

@Astro Те молам потврди доколку се сеќаваш.

IT_man

read-only
18 мај 2018
27
47
ARMac даде еден кулер, кој го донесов на @Astro кога се најдовме кај Борис со @tomi и уште неколку членови (мислам дека беше неколку дена пред 22-23 Октомври).

@Astro Те молам потврди доколку се сеќаваш.

Мене кулерот не ми е даден!
Не знам зошто...

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно