таман е функционира. thx!Пробај со Google search, "термин site:forum.it.mk". Импровизација е ама мене неретко ми функционира подобро од вградениот search.
таман е функционира. thx!Пробај со Google search, "термин site:forum.it.mk". Импровизација е ама мене неретко ми функционира подобро од вградениот search.
![]()
Нов Xiaomi Mi 11 Ultra супер хардвер и супер висока цена ⋆ IT.mk
Кинескиот производител на паметни телефони Xiaomi има нов телефон. Xiaomi Mi 11 Ultra е последната надградба на флегшипот на компанијата. Телефонот ќеwww.it.mk
Стапот на камерата е:
Не најдов тема за печатни грешки, ако има пушти линк. :/Не е баг, печатна грешка е![]()
Аха моја грешка, извини, мислев дека е така затоа што до пред 5 часа можев да лајкам. Во ред моја грешка.Ме пратиш ли? не реков ТИ туку СИТЕ што немаат дозвола за огласување се лишени од тоа задоволство.
Ок си е кај мене, да видиш нешто со мониторот да не имаш проблем, пинг @Fatal1ty_![]()
![]()
(it's a joke)
Погледнете го атачментот 99321
И јас го имам истиов проблем веќе недела дена, имам само цитат и одговоретеЗошто не можам да ставам никаде реакции?
ЕДИТ- сега ја прочитав причината... тешка глупост, ке спамаме со непотребни коментари ко фала итн.
Ајмо напред Дон Кихот.И јас го имам истиов проблем веќе недела дена, имам само цитат и одговорете
ЕДИТ- сега ја прочитав причината... тешка глупост, ке спамаме со непотребни коментари ко фала итн.
Да не се рабереме погрешно, мислев на несвесно спамање.Пробајте може ќе ви успее.
Јас на интернет пребарувам, а ти ако листаш тогаш прелистувај во прелистувач!![]()
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
PROJECTOR WANBO VALI 1 PRO Android TV 14, 900Ansi, 3000:1 FHD (1920x1080), HDR10, HDMI 2.1, USB 2.0, AUX, WIFI 6, w/speakers, Beige
17.660,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 2m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5681-10
220,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден