Отвораш веб јутјуб и горе десно имаш едно камерче кликаш на тоа и имаш аплоад видео. Или ако имаш веќе само копи пасте линкотСтигна ајфонот. Снимив unboxing, али не знам да прикачам YouTube линк. Може асистенција?
Отвораш веб јутјуб и горе десно имаш едно камерче кликаш на тоа и имаш аплоад видео. Или ако имаш веќе само копи пасте линкотСтигна ајфонот. Снимив unboxing, али не знам да прикачам YouTube линк. Може асистенција?
Мислев видео линк на форумов, видеото е веќе прикачено на YTОтвораш веб јутјуб и горе десно имаш едно камерче кликаш на тоа и имаш аплоад видео. Или ако имаш веќе само копи пасте линкот
Од каде нарача маска фолија линкови ако може фала.Ајде. Фала за помоштаView: https://youtu.be/WjS5ymtWtM8
Фала тиБидна.
Честито нека е.

Од Амазон.де и Алза (Чешка)Од каде нарача маска фолија линкови ако може фала.
Одлично со здравје да се служиш.Фала ти
Мислењето е автоматски споено:
Од Амазон.де и Алза (Чешка)
Spigen iPhone 13 case
ESR Screen Protector 3 pack
FIXED Slim AntiUV Clear Case
Ајде. Фала за помоштаView: https://youtu.be/WjS5ymtWtM8
Се извинувам шо сум ќор.
Шо е тоа dialer assist?
Ако во именикот броевите ти се зачувани во локален формат (07х хххххх), кога одиш туѓина и сакаш да свртиш на некој број, автоматски додава +389 односно што треба за да завртиш дома.Шо е тоа dialer assist?
Ако во именикот броевите ти се зачувани во локален формат (07х хххххх), кога одиш туѓина и сакаш да свртиш на некој број, автоматски додава +389 односно што треба за да завртиш дома.
Не е тоа друже.
Различен формат дава како на сликите погоре.
Кај мене е на пример се поврзано.
Погледнете го атачментот 105837
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Тоа е намената на таа функционалност, која постои уште од времето на Нокија, Ериксон и компанија. Можеби Ејпл нешто прилагодил или видоизменил, тоа не знам.Не е тоа друже.
Различен формат дава како на сликите погоре.
Кај мене е на пример се поврзано.
Погледнете го атачментот 105837
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Тоа е намената на таа функционалност, која постои уште од времето на Нокија, Ериксон и компанија. Можеби Ејпл нешто прилагодил или видоизменил, тоа не знам.
Од сликите што си ги пратил, ама баш ништо не може да се заклучи.
Edno prasanje moguce li e da slusas youtube so zaklucen iphone ili mora da se kupuva toj premium ili kako i da e prv pat koistam vakvo telefonce pa ne znaam .
Fala ti za odgovorot
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден