Ааа сега го допрочитав првиот пост, без да бидат активирани... ништо тогаш, со здравје да си ги работите, нови телефони.
Со задоволство. Баш ќе следам. Иако логиката ми говори дека ќе бидат ОК зашто стојат и во продавница пред да се продадат.
Со задоволство. Баш ќе следам. Иако логиката ми говори дека ќе бидат ОК зашто стојат и во продавница пред да се продадат.
Нема никаква разлика хардверски, само грдо изгледа текстотA nema razlika, koga bi piselo i ne bi piselo?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ми се активира трипофобијата од овие кругови...Not sure како се осеќам за дизајнов. Белото не изгледа толку лошо.
(ВИДЕО) Протекоа првите информации околу дизајнот на новиот ајфон! - ALSAT-M
Zdravo, me interesira zaokruzeniot del, kaj nekoi tel go ima kaj nekoi ne. Koja e razlikata?
![]()
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
@Goran. јас имав видено неколку видеа кај што Ноте9 го прави масакр XS Маx, да не збориме за С10..
Зависи кои видеа гледаш и кои одлучуваш да ги препознаеш... се е до условите кои никогаш не се еднакви.
И секако, купете си што ви прави мерак, а не што велат видеата и бенчовите![]()
Елегантниов темно плав уред со подобра батерија во потенко и полесно издание со вклучен Спен ми е секогаш на избор пред ајфон.
Не знам зашо се осеќате лично засегнати коа некој ќе прати видео дека постои телефон шо можда е подобар од вашиот. Па технологијата иде напред нема вечно да сте со најдобар телефон (без разлика дали сте на ајфон или андроид). За една година шо и да имате сега ќе е поразено од некој друг телефон.
И не е против правила некој да става видеа и ако не ви се свиѓа може да игнорирате.
„Ете си знаеме шо е најдобро, ај се договориме не ни праќајте повеќе видеа да ни докажувате.“
Шо сака членот тоа ќе си постира вие треба да си се држите до своето и да не ви ја разнишува тоа увереноста околу вашиот избор. Со коментариве само покажувате дека сепак допира до вас.
Ама јутуб има премногу содржина. Ја не ги пратам истиве идентични работи ко други членови и често наоѓам интересни видеа тука споделени.
Само затоа шо коинцидентно некој не му помагаат или ги има гледано не значи дека сите истите работи ги гугламе или бараме на јутуб.
Ја на јутуб за ретро игрици претежно ствари иам, или за science канали. И линус и остали багра.
Ова е убаво воведно видео за сите што сакаат да влезат во светот на теориите на заговор![]()
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден