playstation 5

  1. SpiritBond

    Death Stranding Directors Playstation 5

    Ја продавам горенаведената игра, во минт состојба без знаци на користење. Може да се подигне од период 20-21ви Ноември Скопје. Може и замена за некоја друга игра за пс5. Цена: 30€
На врв Дно