casys

 1. D

  Поврзување на cPay со WooCommerce

  Здраво дечки. Имам онлајн продавница направена со Wordpress и користам woocommerce. Потпишав соработка со CaSys(cpay) и сега ми даваат само HTML код за префрлање на нивна форма за плаќање. Дали знаете како да го поврзам со woocommerce? Не сум многу добар со Php и нов сум во користење wordpress...
 2. artweb

  Траен налог со Casys

  Здраво на сите, Дали може да се направи нешто како траен налог, слично како што има на Нетфликс и други сервиси? Преку форма внесувам податоци за картичката и корисникот и да речеме секој месец автоматски да ми повлекува одредена сума од картичката. Дали тоа е можно да се направи со Casys...
 3. Pulse

  [Туторијал] cPay/CaSys PHP интеграција во 3 чекори

  Гледам многу прашања и дилеми има поврзано со ова, па решив да ги разоткриеме и решиме. Тоа што CaSys како платежен систем имаат малку документација и објаснувања, не ги прави да се недофатливи. Изгубив многу време додека и влезам во штос, но кога ќе сфатиш на крај како работи, ќе се чудиш дали...
На врв Дно