SiPy`
poweruser
- 23 јуни 2015
- 3.115
- 5.321
Нови 3 инвајта за IPT. Правилото за ratio сеуште важи, заинтересирани пратете маил во ПП. Јас конкретно филмови само од тука симињам.Случајно да не има некој покана за добар тракер за филмови, серии..
Нови 3 инвајта за IPT. Правилото за ratio сеуште важи, заинтересирани пратете маил во ПП. Јас конкретно филмови само од тука симињам.Случајно да не има некој покана за добар тракер за филмови, серии..
Овој е филмот?Би сакал некој да ми даде или да трејдаме инвајт за некој приватен торент тракер, базиран повеќе за филмови на кој што моментално го има филмот Lamb (Lamb (2015) 720p WEB-DL DD5.1 H.264-HD4FUN). Ова е инди филм и поради некоја причина често на јавните тракери (а и голем дел приватни) кога ќе излезат вакви инди филмови, им требаат неколку дена да ги аплоудираат.
4/5 пат ми се дешава да сакам филм да симнам а да го има само на „специјални“ приватни тракери па веќе редно е да влезам таму.
Јас имам инвајт за torrent day и bitsoup.
А и да немате/не ми давате инвајт барем ве молам кажете ми на кој од вашите приватни тракери го има филмов за да знам да барам и на други места.
Знам да држам рејтио немајте гајле, имам оптика не е проблем за аплоуд.
Дaп.Овој е филмот?
http://akas.imdb.com/title/tt3908598/
Ќе ти пуштам торент во пп, немам покани за тој тракер.
Кој тракер? Од таму ќе биде торентот?Ќе ти пуштам торент во пп, немам покани за тој тракер.
Тешко се наоѓаат стари серии и филмови, ако успее некој да најде нека каже, вреди како злато.Луѓе има бе негде Тесна Кожа ?
Абе неможам да ги аплоадирам на тракери и немам добра брзина. Инаку ги слегов преку директ download.Тешко се наоѓаат стари серии и филмови, ако успее некој да најде нека каже, вреди како злато.
Како да ги шернам преку нет да ги симнеш?Луѓе има бе негде Тесна Кожа ?
Нема сидери кај мене ниту на еден
http://trackermk.com/browse.php Мислам дека имаше не сум сигурен. Разгледај..Луѓе има бе негде Тесна Кожа ?
Youtube?Луѓе има бе негде Тесна Кожа ?
Имав пред година дена ама гледам ми го скинале поради неактивност. Арно шо ме потсети, 12ти сме а вика оти "Registrations: Opens for 48 hours on the 1st & 15th", така да стај си потсетник за 15ти.Да не има некој инвајт за cgpeers тракерот?
Јас имам за CGPeers во секое време само пушти ми маил по приватна.Да не има некој инвајт за cgpeers тракерот?
Мислам дека секој први и 15 имаш бесплатна регистрација на ЦГ.@OldSchoolPvP Имаш уште еден за cgpeers? Фала однапред
Да прати ми маил во приватна.@OldSchoolPvP Имаш уште еден за cgpeers? Фала однапред
Мислам дека секој први и 15 имаш бесплатна регистрација на ЦГ.
Мислам дека неможеш сега да симнеш стар торент едино да се објасниш со администрација дека си реинсталирал али како што имам искуство јас со ипторентс администрација таму е катастрофа така да попрво бан ке ти удрат еденПомош !
Како да качам ratio на iptorrents неможам да сидам стари торенти пошто скоро реинсталирав w10.
Ако има нешто да може да се симнат стари торенти за да сидам пишете како..
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA MINI 2-02, 2xMIC, USB-C receiver, Black, MINI 2-02
3.350,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO PWM PST CO 400-2500 RPM 4-pin, BLACK, ACFAN00316A
840,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh