Уа Калчо нубара! Со зелен диск!![]()
@banjifiko кабелот а планиран за куќиште со дупки за Cable Managment и е таман кога оди од задната страна. Еве како е поставен кај мене.
Е уште да каже дека не планира ке се убиам одма:crazy:@deki1
Razmisluvas upgrade na kompjuterot sigurno stom si zemal olkavo cudoviste
Istoto vazi i za mene xDDD :innocent:Е уште да каже дека не планира ке се убиам одма:crazy:
http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1321&ID=1876#Tab2 sto ima da se mislisДобро што толку ви прави мерак овој HAF 922 ме интересира некој да ми каже, во план сум да земам некое солидно кукиште и се мислам што да земам дали нешто од Cooler Master или да си зема нешто проверено што одамна го имав Spire SwordFin, Која единствена мана е во тоа што не е Cable Managment
во план сум да земам некое солидно кукиште и се мислам што да земам дали нешто од Cooler Master или да си зема нешто проверено што одамна го имав Spire SwordFin
http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1321&ID=1876#Tab2 sto ima da se mislisza 5 bona najdobar izbor
Знам дека се проверени и дека се доста добри во перформанси проток на воздух и слично, но мене лично не ми прават мерак на дизајн. Тука е проблемот колега
како може да го цркне?како може да нема доволно проток за воздух?за што се тие вентилатори ставени?значи напојањето дува надолу накај кулер од процесорот,а кулерот што е на кукиштето го вади целиот воздух надвор.нема причина за паникаЗапази ја сликава братче, ти ќе го цркнеш напајањето ако продолжиш вака, тој вентилаторот што ти е стаен над Rear IO од плочата, зема многу воздух и верувам дека нема доволно за напојувањето. Се надевам дека ќе најдеш некоја подобра локација за тој вентилатор. Поздрав.
како може да го цркне?како може да нема доволно проток за воздух?за што се тие вентилатори ставени?значи напојањето дува надолу накај кулер од процесорот,а кулерот што е на кукиштето го вади целиот воздух надвор.нема причина за паникабарем до сега сум немал никакви проблеми.поздрав
не не напојањето си го пушта воздухот накај кулерите и кулерите си го вадат надвор,а кулерот на решетката што е закачен е фабриќки иначе.аааааааа тоа е веќе друго, сепак мислам дека напајњето го влече воздухот од куќиштето
не не напојањето си го пушта воздухот накај кулерите и кулерите си го вадат надвор,а кулерот на решетката што е закачен е фабриќки иначе.
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден