olikomerc
poweruser
- 11 декември 2008
- 4.882
- 3.809
Имам јас, само брзината ти е на граница. Пошто главните МК канали ми се претежно FHD 50fps квалитет, треба минимум некои 20 Mbps за да работи добро.4g router, солидна брзина 10-20Mbit
Имам јас, само брзината ти е на граница. Пошто главните МК канали ми се претежно FHD 50fps квалитет, треба минимум некои 20 Mbps за да работи добро.4g router, солидна брзина 10-20Mbit
Нема ли можност за послаб квалитет на слика, реално не смета, само да не кочиИмам јас, само брзината ти е на граница. Пошто главните МК канали ми се претежно FHD 50fps квалитет, треба минимум некои 20 Mbps за да работи добро.
Кога си таму пиши ми ќе пуштиме тест 2 дена да видиш како ќе одиНема ли можност за послаб квалитет на слика, реално не смета, само да не кочи
Најчесто е со мала доплата за 2 тв-аДали за 2 уреди на иста IP адреса се плаќа дупло или?
Најверојатно некој кинески лош бокс со бесплатни без врска канали на кои ништо не можеш да гледаш.Мајка ми ми спомна некој и кажал негде во East Gate се продавал за 400 денари веројатно android box со ставено во него листа многу канали. Знае некој ако пробал во која продавница е тоа? Што канали има?
Па да боксот е најмногу битен ако веќе и тој се нуди за гледање и филмови и тв.Најверојатно некој кинески лош бокс со бесплатни без врска канали на кои ништо не можеш да гледаш.
Е пак за тие пари не очекувај ништо квалитетно.Па да боксот е најмногу битен ако веќе и тој се нуди за гледање и филмови и тв.
@stefan и неговиот proskytv.net, ама земи си тест прво за да си видиш дали е добар. Последен пат кога го пробав кочеше скоро се.Кој продава iptv?
Има Екју канали? што цена за година го плати?После некое време се вратив на iptv.community, дефинитивно е најдобар ИПТВ сервис.
за Рапид збориш?После некое време се вратив на iptv.community, дефинитивно е најдобар ИПТВ сервис.
Има, 80 еурИма Екју канали? што цена за година го плати?
Даза Рапид збориш?
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 256GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA , Black, DTX/256GB
1.480,00 ден
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/RED NBL-HRO-RL-BRD
32.990,00 ден