Или па ниедни?Другари, да препорачате од кои таблети за машина за миење садови сте најзадоволни? Сега се користат Сомат, ама еве да разгледам и други опции.
Fairy platinum, сите други се втора класа спрема овие. не се ефтини спрема другите, во кам се најефтини, пакување од 96 комада околу 1000 денари. и сјајот за рачно миење им е најдобар, но не е нежен спрема кожата на рацете (не верував дека некогаш во живот ќе напишев вакво нешто)Другари, да препорачате од кои таблети за машина за миење садови сте најзадоволни? Сега се користат Сомат, ама еве да разгледам и други опции.
Самсунг машина за перење со инвертер мотор има четкици, за другите незнам.Прашање: Дали машините за перење алишта декларирани како брашлес мотор - BLDC се исти со машините декларирани како машина со инвертер мотор? Фала
Денес оваа ја земавСамсунг машина за перење со инвертер мотор има четкици, за другите незнам.
Со здравје да си ја користиш, да моја грешка нема четкици има сензор во моторот кој знае да откаже ама тоа се случува многу ретко.Денес оваа ја земав
![]()
Машина за перење SAMSUNG WW80T4020EE1LE, 8kg, 1200 врт./min, A+++
•Енергетска класа:А+++ •Капацитет:8kg •Вртежи:1200 врт./min •Ниво на бучава:62/76dB •Димензии:85x60x55cmwww.neptun.mk
Пишува:
Дигитална инвертер технологија
Дигиталната инвертер технологија користи силни магнети за потивки* и помоќни перформанси, но троши помалку енергија од универзалниот мотор. Со елиминирање на употребата на четки, обезбедува исклучителна издржливост** - поддржана со 10-годишна гаранција.
Не разгледувај други. Сомат капсули. 700-800ден во ДМ.Другари, да препорачате од кои таблети за машина за миење садови сте најзадоволни? Сега се користат Сомат, ама еве да разгледам и други опции.
Тие што нудат највеќе таблети за цената во моментот кога треба нови да се купат.Другари, да препорачате од кои таблети за машина за миење садови сте најзадоволни? Сега се користат Сомат, ама еве да разгледам и други опции.
Фуего машиниве личат како ребрендирани TCL.Дечки време е да се обнови машината за перење алишта, искуства со Фуего?
Индеситот траеше 6-7 години
Сакам да земам буџет варијанта сега како Фуего со инвертер мотор и А+++ 9кг 1400 РПМ за 12к, 2 години гаранција, редовна цена на моделот е 20к
![]()
Candy не бива? Чисто предложив бидејќи е со 5 години гаранција исто, плус имам една дома.Препорака за бренд на сушара?
АЕГ, Бош, ЛГ?
Самсунг некако ми отпаѓа поради тоа што има 2 год гаранција, а другиве 5.
Еднаш се зафркнав со zerowatt, сега сакам да земам повисока класа. И мене некако фаворит ми е Bosch-otCandy не бива? Чисто предложив бидејќи е со 5 години гаранција исто, плус имам една дома.
Инаку Bosch си е Bosch.
ЛГ.Препорака за бренд на сушара?
АЕГ, Бош, ЛГ?
Што конкретно ти се расипа?Еднаш се зафркнав со zerowatt, сега сакам да земам повисока класа. И мене некако фаворит ми е Bosch-ot
Оттука настана и дилемата за дали да одам со бош, првично ја одбрав Машина за сушење LG RH 10V9AV4W, 10kg, A+++ оваа, баш поради 10 килскиот барабан, ама е достапна само во Битола и претпоставувам е изложена, а моделов е стар 4 години.ЛГ.
Или некоја друга.
Се разбира со топлинска пумпа.
И гледај да ја купиш најголемата (по капацитет/волумен на барабанот) што можи да си ја дозволиш, на пр. 10 кг.
(во повеќе простор, полесно/поефикасно ќе се исушат алиштата).
Мислењето е автоматски споено:
Што конкретно ти се расипа?
(јас имам Candy Rapid-0, па ме интересира што ме чека, иако до сега сум задоволен од неа).
Jas imam beko i sum prezadovolen.Препорака за бренд на сушара?
АЕГ, Бош, ЛГ?
За перење, одличен избор ти е LG, но според спецификациите - и оваа од Хаиер не изгледа лошо. Хаиер е една од попријатните и поквалитетни кинески фирми, ама немам лично искуство (ниту некои сознанија) какви се во делот на пералните/сушарите.Здраво, сакам да купувам машина за перење и машина за сушење.. врска немам од тие работи па затоа сакав да прашам тука..Некоја препорака каква да земам или каква да не земам?
Како можам да видам дали е со инвертер мотор или не? Имало некои доста поекономични и подобри..
Гледав во сетек имаат haier со 7 години гаранција али не сум сигурен баш во изборот..
Сетек - се од техника
Технологија што инспирира. Решенија што траат. Сетек ви нуди внимателно одбран асортиман од техника за секој дом и бизнис. Квалитет, услуга и доверба – сѐ на едно место.www.setec.mk
Сетек - се од техника
Технологија што инспирира. Решенија што траат. Сетек ви нуди внимателно одбран асортиман од техника за секој дом и бизнис. Квалитет, услуга и доверба – сѐ на едно место.www.setec.mk
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
STREAM DECK MINI ELGATO DISCORD EDITION , x6 LCD keys, ELGATO-10GAI9931
3.930,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, BLACK, BHR08OMGL
1.680,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
SSD M.2 128GB FORESEE XP2000 NVMe , 2.400/760MB/, FSB0C128G-B7C7200 BULK
1.990,00 ден
HEADPHONES LOGITECH ZONE 305 MIDNIGHT BLACK Wireless + bluetooth, w/microphone 981-001458
5.790,00 ден