На краишта меракот ќесто се јавува у момент кога видеш некој привлечен дил.Далеку подобар избор секако, верувам дека е доста побрз, и дека многу помалце му паѓа брзината, но не го видов тој дил во тој момент па си земав ова од Али.
На краишта меракот ќесто се јавува у момент кога видеш некој привлечен дил.Далеку подобар избор секако, верувам дека е доста побрз, и дека многу помалце му паѓа брзината, но не го видов тој дил во тој момент па си земав ова од Али.
ќесето (тоа за пари шо е, легендата вели некои го викале новчаник. Го викале, ама не идело)„ќесто“ превод на Македонски?
Одврзал си ќес'то, а?Само шо го подигнав преска од екологистик Гејмпадчето за цело 500че + 150 за достава и го пробав малце едно саат време. Одличен е. Се е фукционално , сите копчиња плус вентилаторот (кој има пали гаси дугме и две брзини на дување).
Ево слики со стариот му колега домакин.
Благодарност до @Goran27 за брзата пратка. Вчера пратено, денеска дома.
Погледнете го атачментот 125726
Погледнете го атачментот 125727
За што служи вентилаторот?Само шо го подигнав преска од екологистик Гејмпадчето за цело 500че + 150 за достава и го пробав малце едно саат време. Одличен е. Се е фукционално , сите копчиња плус вентилаторот (кој има пали гаси дугме и две брзини на дување).
Ево слики со стариот му колега домакин.
Благодарност до @Goran27 за брзата пратка. Вчера пратено, денеска дома.
Абе купувам ја и други ситници, ама не ми текнува да се пофалам.Одврзал си ќес'то, а?
Ај, со убоо да се игра!
За сушење коса.За што служи вентилаторот?
Благодарја.Со здравје да си го користиш другар
Speak for yourself.вентилаторот е наменет за да не ти потат рацете при подолг gameplay
Човеку, ако не знаеш за озбилен муабет, ај мавај Log out горе и оди копај ја бавчата. Никогаш да не ти ги вратат реакциите.Абе купувам ја и други ситници, ама не ми текнува да се пофалам.
Ќе ги спомнам у темата за позитивни искуства.
За сушење коса.
Благодарја.
Speak for yourself.
Епа нека ти е среќен роденденоLian Li Uni Fan SL 140 поклон од дамата за роденден земено од Нексио
![]()
![]()
![]()
Човеку, ако не знаеш за озбилен муабет, ај мавај Log out горе и оди копај ја бавчата. Никогаш да не ти ги вратат реакциите.
Озбилно те прашувам .. ЗОШТО КОНТРОЛЕР ИМА ВЕНТИЛАТОР?
Lian Li Uni Fan SL 140 поклон од дамата за роденден земено од Нексио
![]()
![]()
![]()
Фала, фалаЕпа нека ти е среќен родендено
Точно! Ќе си ја чувам и негувам.Госпожетина! Да си ја чуваш ретки се такви дами![]()
Аиии, карамба!И конечно wireless тастатура. Нарачано од Mechkeys. Верзија со brown switch. 8300 ден + UPS/Царински трошоци 2400 ден.
Свака част друже!Ќе напоменам ќеифот се плаќа некој за дрога некој за коцка јас за тастатура![]()
Сега ми остана уште слушалки од анхоч да земам ама изгледа на опасна дрога,копиум,амфетамин, или некој друг вид на супстанца дали водена или прашкаста со цената беше на hyperx ден 9500 9600 денари , претходно беа 14500 денари сега 17000 илјади скоро изгледа нешто кога куцал некој погрешно куцал .... па ако има некој што може да направи услуга за во анхоч да знае некој директор да ги купам по 9500 9600 нека ми пишеСвака част друже!
Друже, од каде нарача кабел? Два дена барам по Скопје веќе. Ми треба Corsair Type 4...EVGA FTW3 Ultra 3080ti од кај нашиот резидент дилер @gOJDO
Погледнете го атачментот 126355
* пред некој да рече, нарачан е уште еден 8 пински custom кабел. Само 2 имав во китот.
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден