Ts011
user
- 31 март 2020
- 1.422
- 1.073
Zvoni/ 1234Според спецификациве и tc7200 можи да истера 200/20![]()
Zvoni/ 1234Според спецификациве и tc7200 можи да истера 200/20![]()
Тоа тешко од твоја страна (без плаќање пенали), намерно прават договори А1 за да не може туку така да се раскине иако јасно им е дека комбо боксот им е тапаMozno li e da se raskine combo box predvremeno
Go prefrliv na kabelski na 100/10 nema drugo resenieТоа тешко од твоја страна (без плаќање пенали), намерно прават договори А1 за да не може туку така да се раскине иако јасно им е дека комбо боксот им е тапа
Ако е на исти корисник договорот, поднеси барање мислам дека ќе завршиш работа, само и кажи дека си префрлен на друга технологија и боксот веќе не ти е потребен.Go prefrliv na kabelski na 100/10 nema drugo resenie
Пушти спеедтест да видиме дали навистина им е секаде uploudot покачен како што им е напишан на страната. Иначе супер што си го заменал, кабел си е кабел, а комбо боксот е за други места каде што нема покритие со кабел или се ептен слаби линиите.Go prefrliv na kabelski na 100/10 nema drugo resenie
Среќа во несреќа со комбо боксот...Podnesov baranje pred nekolku dena, denes otidov da sklucam nov dogovor poso baranjeto bese prifateno i ostana samo uste da pustat kabel ovie denovi i da vidime dali ke ima 100/10
Haha da, da zemev kabel nema da mozev da napravam nov dogovor i ke si ostanev na 50/3 vaka barem srekja gi uloviv novite brziniСреќа во несреќа со комбо боксот...![]()
Тоа мислам дека треба да се направи пред да склучиш договор. Јас така го искористив бонусот.Да не има некој инфо дали бонусов за уреди што го даваат при вклучување договор, може да се искористи за плаќање сметки.
Имам 12000 денари бонус, но нема некој избор на уреди кои ми се допаѓаат.
Прашањето ми е. Дали некој знае дали овие 12000 ден може да се искористат барем за плаќање сметки.
Дали информацијата ми е точна т.е дека бонусот се рачуна на пола т.е 6000 ден, ако не би земале уред?
Некој инфо поточно ако има да даде.
Така беше во време на One. Најзакон работа беше тоа.Да не има некој инфо дали бонусов за уреди што го даваат при вклучување договор, може да се искористи за плаќање сметки.
Имам 12000 денари бонус, но нема некој избор на уреди кои ми се допаѓаат.
Прашањето ми е. Дали некој знае дали овие 12000 ден може да се искористат барем за плаќање сметки.
Дали информацијата ми е точна т.е дека бонусот се рачуна на пола т.е 6000 ден, ако не би земале уред?
Некој инфо поточно ако има да даде.
Aко некој, има точно инфо како е сега, нека сподели.Така беше во време на One. Најзакон работа беше тоа.
Сега, не сум баш сигурен дека може, unless stated otherwise.
Само што проверив. Склучен договор во јануари. Износот од бонуси е искористен за намалување на претплата. Јас имав многу поголем бонус, 80% од тој се користи во претплата. За земање уред е 100%.Aко некој, има точно инфо како е сега, нека сподели.
Denes Prilep,povtorno bese padni/stani so mrezata......Да ве известам сите од Прилеп и прилепско дека денеска после пријава во А1 од петокот, поради прекини на мрежата добив одговор дека работат на модернизација на мрежата и сменување на базните станици.
Го прашав за 5G и ми спомна дека можно е пуштање на истата после завршување на модернизацијата на мрежата, што значело дека ќе сме имале појак сигнал и подобар интернет. Истото важи и за останатите реони во државата.
Od VoLte na 2g,slegovme....vospostavuvajne povik mislovna imenka......Denes Prilep,povtorno bese padni/stani so mrezata......
Vazno 20gb se 1000 den mesecno a i da ne zaboravime do 23ti april imate 50% popust na pretplatata vo prvite 5 meseci ahahahahahOd VoLte na 2g,slegovme....vospostavuvajne povik mislovna imenka......
Ѓубрина скапани.Пазете на хоштаплериве од А1 и припејд-от. Прошлиот месец имав актвирано пакет XL од 500 ден. Пред неколку дена излезе опција за истиот пакет со попуст 50% во апликацијата на мобилен. Кредит имам 15 ден и ставив 250 ден за да го активирам новиот пакет. По завршувањето на стариот пакет го активирав новиот пакет и се океј дојде смс порака дека е активиран бла бла..После неколку минути доаѓа нова смс порака каде вика дека е прекинат пакетот и го лапна целиот кредит што го имав (250+15 ден) и све изравна на НУЛА. Ни интернет имам ни бутур, се јавив во контакт центарот, стандард поима немаа ништо, направи вака така во опциите ќе видиме со колегите бла бла..Вторпат ми земаат пари за ништо
btw Во мобилната апликација стои дека е активен пакетот...ЛОПОВИ
Требало да почекаш да ти заврши скроз пакетот, па после да го активираш тој промотивниот. Пријавувај и упорен биди, поднеси приговор со А1 или доколку не го решиш проблемот директно во АЕК со докази.Пазете на хоштаплериве од А1 и припејд-от. Прошлиот месец имав актвирано пакет XL од 500 ден. Пред неколку дена излезе опција за истиот пакет со попуст 50% во апликацијата на мобилен. Кредит имам 15 ден и ставив 250 ден за да го активирам новиот пакет. По завршувањето на стариот пакет го активирав новиот пакет и се океј дојде смс порака дека е активиран бла бла..После неколку минути доаѓа нова смс порака каде вика дека е прекинат пакетот и го лапна целиот кредит што го имав (250+15 ден) и све изравна на НУЛА. Ни интернет имам ни бутур, се јавив во контакт центарот, стандард поима немаа ништо, направи вака така во опциите ќе видиме со колегите бла бла..Вторпат ми земаат пари за ништо
btw Во мобилната апликација стои дека е активен пакетот...ЛОПОВИ
Па така направив затоа што еднаш така се заебав, активиртав пакет а стариот незавршен беше ама ето пак се случи. Пред 1 година така ми зедоа 100 ден и кога се јавив да пријавам појма немаа каде отидоа парите ама после некој ден ми ги вратија. Се се случи во рок од 4 мин како што се гледа на сликите. Се јавив во контакт центарот ама пишав и маил и демек ке ме известеле утре-задутре што како. Им кажав дека имам докази смс и се...Требало да почекаш да ти заврши скроз пакетот, па после да го активираш тој промотивниот. Пријавувај и упорен биди, поднеси приговор со А1 или доколку не го решиш проблемот директно во АЕК со докази.
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
NET ROUTER WIRELESS DUAL BAND AC1200 4G LTE CUDY LT500D, w/4 antennas, 1x WAN/LAN port, 3x LAN ports, LT500D
3.950,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден