Gronk
hello world
- 20 март 2021
- 143
- 195
Моја грешка не сум прочитал убаво али поентата е иста, се слагам дефинитивно.
Моја грешка не сум прочитал убаво али поентата е иста, се слагам дефинитивно.
@Misko6000 па и не се баш 1000 денари, јас од @olikomerc го купив Нордик, 40 евра за 6 месеци, иако истиот пред некоја недела го најдов и тестирав на АлиЕкспрес и беше 36 евра за цела година. Значи дупло поефтино, а спомнуваме препродавање низ муабетов. Искрено јас не бев нешто фасциниран, иако имав во претходниот стан 500/500 брзина знаеше да сецка и да падне баш коа сум станал да гледам НБА утакмица, а ради тоа баш сум го купил. Можам само уште еднаш да му кажам големо фала на другарот @trencevski за еден од најдобрите гестови на форумов сигурно.
Сепак ова е форум, а темата е "Препорачајте IPTV" и не би сакал да препорачам нешто од што не сум задоволен. Веке цела недела гледам безплатно IPTV со истиот квалитет за кој платив претходно. И на крај краева нема зошто мене да ми е нездгодно да го споделам своето мислење, го чинело тоа некој загуба во заработката или не. Фала тренчевски уште еднаш.
Неколку години користам китајски CS за ~5 долари (еги голд), работи без проблем.така и за шерингот на алиеџпресс 5 долари за цела година, кај нас 50евра па нагоре
Моја грешка не сум прочитал убаво али поентата е иста, се слагам дефинитивно
Можи, и нема да ти трај долго, оти m3u листите се логираат преку userДали листата од @trencevski може да се конвертира во m3u??
Кај мене на андроид тв боксот не работеше преку LAN, преку WiFi работеше. Ако имаш lan кабел во телевизорот извади го и пробај преку wifi да се логираш.Има ли начин да проработи Макс Тв Го на Андроид ТВ, успевам да го инсталирам преку апк, но не може да се најави, препознава дека е тв и не дозволува?
Така и пробувам, но кога го внесувам корисничкото име пишува неавторизиран пристапКај мене на андроид тв боксот не работеше преку LAN, преку WiFi работеше. Ако имаш lan кабел во телевизорот извади го и пробај преку wifi да се логираш.
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Не користам IPTV, но шурата има земено, тој користи IPTV Smarters Pro, ок функционира.Препорака за iptv на Fire TV 4К стик?
@omegaRED @123456, или некој друг ако користи?
И дали би можел да ја пробам листата на @trencevski за да пробам. Може и во ПП чекори. Благодарам!
stb emu pro, tivimate, ott navigatorПрепорака за iptv на Fire TV 4К стик?
И дали би можел да ја пробам листата на @trencevski за да пробам. Може и во ПП чекори. Благодарам!
Можи, треба да го контактираш тој што ти продал иптв, и да ти ја смени mac адресата на новиот уред што ќе го користиш.Има ли можност дечки еднаш веќе активиранa Smart iptv апликацијата повторно бесплатно да се активира на друг уред? Ја имам купено на андроид бокс, ама сакам сега директно преку андроид телевизорот да ја користам, без посредство на боксот.
Smart IPTV лиценцата нема врска со тие што продаваат.Можи, треба да го контактираш тој што ти продал иптв, и да ти ја смени mac адресата на новиот уред што ќе го користиш.
Smart IPTV апликација, пакети разни имам може да испробаш од сите.Препорака за iptv на Fire TV 4К стик?
Муабетот е дека SmartIPTV не му ни треба појќе, јас му велам да си инсталира шо било и нека си ги контактира продавачите, то шо си даде пари за сиптв е друго.Smart IPTV лиценцата нема врска со тие што продаваат.
Една лиценца е за еден уред.
Мислењето е автоматски споено:
Smart IPTV апликација, пакети разни имам може да испробаш од сите.
Дечкиво @trencevski е цар. Алал вера!
Многу апликации имам испробано, ама најбрза, наједноставна и најпрегледна ми е Siptv. Другиве ми се тромави и непрегледни.
Малку е смотано што ја врзуваат за мак адреса, коректно е еднаш да се плати симболично 5€ и после да може да се користи истовремено само на еден уред. Вака треба со секој нов телевизор да се плаќа одново.
Нема некоја слична бесплатна?
Za smart televizor i da najdis drugi site te vrzuvaat za pretplata, osven ako ima nesto novo sto ne znam, ako sakas raet da gledas najdobra opcija ti e Amazon Firestick 4K, posle idat android tv boxovite. Ako imas android televizor mozis i na nego da instaliras stbemu ama ke ti treba bezicen maus za da mozis da koristis nekoj dugminja koga ke stavas profili, zavisi od modelot na televizorot kako ke se "ponasa" sprema, aplikacijata. Amazon Firestick si ima aplikacija za na mobilen so tastatura so se i nemas problem, se e polesno.Многу апликации имам испробано, ама најбрза, наједноставна и најпрегледна ми е Siptv. Другиве ми се тромави и непрегледни.
Малку е смотано што ја врзуваат за мак адреса, коректно е еднаш да се плати симболично 5€ и после да може да се користи истовремено само на еден уред. Вака треба со секој нов телевизор да се плаќа одново.
Нема некоја слична бесплатна?
Андроид тв и Андроид бокс се 2 различни поимаZa smart televizor i da najdis drugi site te vrzuvaat za pretplata, osven ako ima nesto novo sto ne znam, ako sakas raet da gledas najdobra opcija ti e Amazon Firestick 4K, posle idat android tv boxovite. Ako imas android televizor mozis i na nego da instaliras stbemu ama ke ti treba bezicen maus za da mozis da koristis nekoj dugminja koga ke stavas profili, zavisi od modelot na televizorot kako ke se "ponasa" sprema, aplikacijata. Amazon Firestick si ima aplikacija za na mobilen so tastatura so se i nemas problem, se e polesno.
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB WHITE Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00199A
2.080,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден