Го порачав овој маус rival 3 и овој маус пад steelseries мислење?
Мауспадот одличен, а маусот катастрофа.. го купив пред месец за 1 саат им го вратив
Лош кабел, прелош респонд, лошо лежи на рака
Sent from my iPhone using Tapatalk
Го порачав овој маус rival 3 и овој маус пад steelseries мислење?
Мауспадот одличен, а маусот катастрофа.. го купив пред месец за 1 саат им го вратив
Лош кабел, прелош респонд, лошо лежи на рака
Sent from my iPhone using Tapatalk
Де бе никој ли нема маус салам? Мене најважно ми е кога ќе кликнам 100.000% да има риспонз на компјутерот, особено на десен клик. А доста мауси знаат еднаш на 100 пати да направи "цк" а да не е кликнато, и ми го ремети раатот.
Најефтиониот маус од Steelseries, секако дека е ужас. Другар читај ревју малку пред да го купиш, и јас го изедов ама истиот ден го вратив. На CS прелош респонд, неправилни и непрецизни движења, бучен на кликање.
Маусов е за листање на интернет добар, а за Гејминг никако
само затоа што е најефтин од steelseries, по default е ужас ? најефтиниот iPhone е ужас ? неправилни и непрецизни движења ? бучен на кликање? како да се потпре човек на твоето мислење со таков прост речник? каде да читам рЕвју ? еве едно рЕвју на tomshardware каде маусот добива 4.5/5. и уште еден тон други рЕвјуа на интернет го отценуваат со 4 или 4.5 од 5, и ниту еден не спомна дека има „прелош респонд“ и „неправилни и непрецизни движења
[/QUOTE]Користев Steelseries Raw, Razer Viper, после нив го купив Rival 3. Го тестирав 1 саат и го пишав тоа од искуство. Не планирам со тебе да имам конверзација тука, се гледа дека не разбираш.
Предлог маус до 40е
Logitech Gaming G102 Prodigy
Во право си не се разбирам ич, затоа сега ќе седнам да читам рЕвјуа за да се стекнам до знаење како тебе.
Го утна ептен дечкото за учење од ревјуа,20 години гејминг искуство,и ти најде да му кажеш дека учел од ревјуа.Секоја чест![]()
Веројатно има дефект на клик тастерот, неисправен тастер целосно одговара на опишаниот проблем.Не сме веќе рани 90-ти, маусиве добри се, првпат слушам од тебе дека не регистрирале кликови. .
Не, не. Дизајнот на самото копче на пластиката може при стискање на некое место на самото копче од шасијата да bottom out пред да го притисне тастерот. (Ако го стиснеш си фаќа, ама на некој брз клик од еднаш на 100 пати нема да фати и иритира стравотно)Веројатно има дефект на клик тастерот, неисправен тастер целосно одговара на опишаниот проблем.![]()
Нема допирна точка со Deathadder-oт.Razerot е 100 пати поголем ако ги споредиш side by side и во држење има огромна разлика.Свртив од Rival 310 на Genesis Krypton 770 презадоволен сум, големина и форма како на Deathadder сензор PMW3360, според моите искуства SteelSeries ги одбегнувам затоа што после 6 месеци почна двоен клик на лева страна, исто со предходно Rival 300 но тој издржа повеќе
Нема допирна точка со Deathadder-oт.Razerot е 100 пати поголем ако ги споредиш side by side и во држење има огромна разлика.
Воедно може и да го заменам со Омрон свич зошто имам резервни.
Јас не гледам разлика искрено, ги користам за да заменам кога некој е катастрофа, или пак на некој маус кој си вреди да го одржам во живот. Не би можел да разликувам во топ 10 листата дали се погоре или подолу. Нарачав 10комада од нетот пред 3-4 години и ако не сум ги изгубил нивната работа си ја завршија.Баш сега ми излезе видео од rocket jump ninja и во право си, кога ќе го видев маусот прво што ми текнуваше е дека личи на Deathadder
Кинеските омрони или јапонски омрон? Се мислам за да го pimp out моменталниот маусот и гледам сите фалат омрон јапонски
Свртив од Rival 310 на Genesis Krypton 770 презадоволен сум, големина и форма како на Deathadder сензор PMW3360, според моите искуства SteelSeries ги одбегнувам затоа што после 6 месеци почна двоен клик на лева страна, исто со предходно Rival 300 но тој издржа повеќе
Имаш софтвер нешто за него? Како се програмираат копчињата? Чини ли софтверот? Може ли да го деинсталираш и да си ги запамти поставените копчиња?Јас имам од натек Xenon 750, копија на Zowie EC2, веќе 2 години скоро, нема никаква мака маусот. за 30 евра земен
Имаш софтвер нешто за него? Како се програмираат копчињата? Чини ли софтверот? Може ли да го деинсталираш и да си ги запамти поставените копчиња?
A оти да не Model D?Ривал 300 за мене е жива утка. За 2200 не вреди. Ќе дадеш уште 500/600 и ќе имаш 3 пати подобар маус (за гејминг збориме).
Во ранкот на цената, ако си за фпс игри тогаш:
-Razer Abyssus (Anhoch)
-MSI Gaming Clutch GM50 (Anhoch)
За поскапа цена (59 еур) и да бидеш раат:
-BenQ ZOWIE EC1-A (Anhoch)
-BenQ ZOWIE FK1 (Anhoch)
Или, ако веќе идеш поскапо (69 еур) и реално, најдобар избор за фпс игри:
- BenQ ZOWIE EC2
- BenQ ZOWIE EC1-B